The Muppet Personality Test
L'affaire est dans le sac / Käsi laukussa

Latua !

Enfin sur ADSL, et donc une soirée sous le signe d'installations, téléchargements, tests... en compagnie d'une pouffette italienne. =)

Vihdoinkin - italialaislaajakaistamme on ihmeen kaupalla viikkojen odotuksen jälkeen totta. Tilasimme mokoman jo ennen joulua, samaan aikaan kuin läppärin, mutta emme ymmärtäneet saapasmaan joulupukin omalaatuista aikataulua... yllä kuva kavalannäköisestä uudesta provideristamme.

Ultrahelpon mutta täysin automaatisoidun asennuksen jälkeen bittiavaruus on laukannut koneella ; harmitti kun paketissa ei tullut mitään valistusta teknisemmästä puolesta vaan ne pitää itse onkia Alicen nettisivuilta. Siinä onkin tekemistä kun pitäisi saada stemmattua kotikoneen lisäksi kaksi duunikonetta samoille aalloille.

Seuraavaksi marssin hakemaan skypen ja mesen ja muuta kivaa - yö ei taida riittää tähän hupiin. Olispa tosiaan 28h/vrk !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Tervetuloa vaan laajemmille kaistoille =). Apua, missähän mun Skype-luuri on? Se on lojunut kuukausia käyttämättömänä tässä työpöydällä, kun kone on ollut rempassa. Epäilen luurin joutuneen lelulaatikkojen pohjille... Pitää lähteä metsästämään!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.