A l'abandon / Hylätty [Valokuvatorstai]
Cabaret : première / Cabaret ensi-ilta

Des rockeuses frenchies / Ne luvatut Ranskan rokkimimmitAidot rokkarit-kiertiksen tiimoilla Dominon kanssa suunnittelimme rokkimimmivisaa, joka ei (vielä) nähnyt päivänvaloa. Mutta löytyi parempaa...

Nyrpistelin pitkään nenääni You Tubelle, mutta eilen sattumalta törmäsin valloittavaan slam-artistiin Grand Corps Malade, josta olin jo kuullut puhuttavankin.

Telkassa vilahti eilen illalla sen video, ja halusin kuunnella puhuttelevan tekstin uudestaan. Oivaa sananokkeluutta, etnistä tunnelmaa pahan esikaupunkialueen pääkaupungista Saint-Denis... Vaikkei kieltä ymmärtäisikään, slämmin rytmi on tarttuva ja video hienosti kuvattu. Kun kerran olin paikalla, kurkistin samalla löytyykö muita suosikkejani - kohtalokas virhe joka maksoi taas niitä yöunia. Medis olitko kekannut etsiä DJ Zebraa täältä ?! Lisäksi löytyi jo aiemmin mainostamani Olivia Ruizja Dionysos hurjan viulistimimmin kera, kuten myös Emilie Simon, La Grande Sophie, Anaïs, rappari Diams jonka Zebra miksasi U2:n kanssa, vuosien takainen lempparini Rita Mitsouko sekä veljeni kaikkien aikojen suosikki ranskattarista Niagara !

Bonne nuit YouTube... =P

N.B. Les Frenchies connaissent déjà tout ceci... mais j'invite toutefois à cliquer sur les liens pour découvrir les clips !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Osallistun mielelläni mimmirokkarikiertikseen! Pistän sellaisen heti pystyyn kunhan vain pääsen kotiin omien musiikkitiedostojeni äärelle. Otetaanko siihen mukaan myös bändit, joissa on nainen laulajana tai jotka koostuvat pelkästään naisista?

Kiva ! Mietinkin juuri miten sitä vois sorvata ; mitä jos lanseerattais kiertis jossa listataan you tube -videoita pikemminkin ? Kuvista ei kumminkaan meinaa arvata, omani ovat aika tuntemattomia, mitä nyt joku Debbie Harry ja Sharleen Spiteri on mukana...

Löydettäisiin ja kuunneltaisiin siinä ohella uusia lemppareita. (Jäinkö kiinni kömpelöstä yrityksestä lobbata ranskattaria ?!?!)

=D

Siis YouTube videoita suosikki naisartisteista? Miksi ei. Minun kokoelmastani kyllä tunnistaa valokuvienkin perusteella. Kumpi aloittaa?

Alota sä vaikka jos sulla on aikaa, kun lähden kälppimään lomalle tästä... Saat muokata kiertistä haluamaasi suuntaan - ei välttämättä edes ämpärikokoelmistasi ; carte blanche !

Heissuli ja sunnuntaihin...

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.