Blogmusik *test*
Pergola en kit / Vilpola palapelinä

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Joo, nyt tartteis asiantuntijan apua. Nimittäin aurinkomatkojen ja sjääreböörin matkaoppaita on selattu ja joulunalusmatkan kohdekirissä ovat vaihtoehtoina Pariisi (ja kenties joku sitä lähellä oleva pikkukaapunti), Rooma ja Barcelona. Minua Pariisi houkuttaisi ehkäpä eniten, kun on tuota Amelietakin tullut äitiyslomalla katsotuksi ja Edithiä kuunnelluksi. Mutta, onko Pariisi joulukuussa kamalan kylmä? Löytyykö joulunalusromantiikkaa, entäpä muuta lomahenkeä?

Joulun alla on aika koleaa ja kosteaa, mutta jouluvalot ja -koristelut ovat taianomaisia. Ongin tähän lämpötilatietoja ja muuta sälää kunhan ehdin. Bienvenue !

Hihii! Mun lemppareita ovat vaahtokone kylpyammeeseen ja diskovaloissa vilkkuvat ankat. Ranskassa minulla on onneksi kylpyamme, mikä on Suomen oloissa lähes luksusta! Hyviä lahjaideoita henkilölle, jolla on jo kaikkea.

Luksusta? Minulla on joka asunnossa ollut kylpyamme, ja toivoisin, ettei olisi. Kylpyammeessa on tyhmä käydä suihkussa.

Tyypillisen ranskalaista menoa : käydä suihkussa kylpyammeessa ! Nin mekin monta vuotta, mutta nyt uuden siiven ansiosta meillä on oikea suihku. LUKSUSTA ?! Hih. Yläkerrassa säilytimme pienen kylpyammeen pojille ; niiten on kiva pulikoida.

Meikkaus vaatii musiikkia, eikö vaan?
Minulla on suihkussa aina radio auki. Nyt kun siihen on tottunut, niin ilmankaan ei osaa olla.

Minä en tunne Suomessa ketään, jolla olisi kylpyamme, vaikka totta kai ammeita täälläkin on. Onhan ammeeseen kiipeäminen epäkäytännöllistä pelkän pikaisen suihkussa käymisen takia, mutta helteisen työpäivän jälkeen minusta tosiaan on luksusta mennä viileään kylpyyn. Köyhän naisen uima-allas, vous savez. :)

uuuh, kuinka ihanan turhanpäiväistä

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.