« Suomi Finlande | Accueil | Maurelitacast n°1 : The Dø »

14 août 2008

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Ähh, epistä, eihän noita klikkaamalla aukea mitään!

Sun olisi pitänyt kuunnella se kohta ohjeista, jossa sanottiin, että kannattaa ruveta tulkitsemaan rosoisuus charmantiksi, niin videon levitykseen pääsyn todennäköisyys kasvaa!

Toivotaan, että sälliesi loma jatkuu pitkään, niin että sinulle tulee pian uusia, rauhallisia iltoja, jolloin on hyvää aikaa askarrella vodcastin kimpussa!

t. hän, joka lupaa tulla videokommentoimaan

Rosoisuutta kyllä piisaa jatkossakin, ei hätää ! Kun ei ole mikkiä, webcam vaan kohisee kamalasti, valaistus on surkea enkä osaa puhua tarpeeksi kovaa.

Ja harmittelet varmaan etten ole vielä ehtinyt laittamaan tätä seesmic-muotoon ; se tulee nyt vaan tonne voxiin kunhan senkin ehdin - mutta ymmärtääkseni se saa heivattua sieltäkin seesmiciin. Eli tekemistä riittää...

Mutta nyt konttorille ja illalla lomalle !

Jee, suomenkielinen videoblogaus leviää! Tilasin videovirtasi heti.

Apua, kumpi noista napeista on kommentin julkaisu? Veikkaan Posteria...

Hienoa että on yleisöä ! Kohta kun pääsen seesmiciin.... jahkas palailen viikonlopulta...

Ai juu, pahoitteluni kun typepad on ranskaksi - mulla on se editoija paikallisella kielellä eli se laittaa kaikille ei-kirjautuneille mun valinnat... ehkä pitäisi laittaa englanniksi, sillä suomenkielellä ranskalaiset lopettavat kommentoinnin kuin seinään. Aperçu = preview ; Poster = Post. Voisin tehdä ranskankielentuntejakin podcastina !

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.

Follow

serial nappulat

Stats