« Häähumua / Mariage magnifique | Accueil | Joulumyyjäiset / Marché de Noël Finlandais à Paris 13.12.2008 »

20 novembre 2008

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Bonjour, salut! Olipa kiva nähdä naamasi blogini lukijoitten joukossa. Sinulla ei näytä olevan kasvokokoelmaa täällä mutta vien sinut blogirullaani pyörimään :)

Kiitos hurjasti tuosta tarjouskoodista, onpa kiva katsella välillä Suomenkin ohjelmia. :)

Telkkaria en pahemmin ehdi katsomaan, mutta pukinpartajuttuja laitoin sinulle blogiini, kun huomasin kommenttisi tässä hiljakkoin ...

hieno juttu!
itse en vaan ehdi katselemaan telkkaria - edes niitä ylen ulkomailla sallittuja ohjelmia. tai siis olen jumittunut amerikkalaisen telkkarin eteen... kävin kuitenkin tv-kaistan sivulla: noi kertatilaustarjoukset on ihan absurdeja! http://www.tvkaista.fi/netpvr/Pricing kuka alkaa säästämään alle 30 senttiä kuussa sillä että maksaa kerralla puolentoista vuoden maksut (175e) mielummin kuin vuoden kerran kuussa (10e). :D

Just, onneksi on tarjouskoodeja... ;-)

Varsinkin kun Wizzgo sai oikeuden tuomion niskaansa, ja ihmiset ihmettelee miten TVkaista voi olla laillisesti sallittua - epäröi vähän laittaa isoja rahoja likoomaan.

Koodilla "E13" (olikohan se toi? Tarkistaa voi Provencen taivaan alla olevista kommenteista) voi katsella koko kuukauden ilmaiseksi...

Joo noita koodeja vilisee pilvin pimein tällä hetkellä ; fb-ryhmässä, Arctic Startup -blogi... kohta varmaan laittaa hanat kiinni että joku maksais vaihteeksi.

No juu, laitoin minàkin tuon koodin blogiini.
Itsekin kyllà ihmettelen, miten Ylen Areenalla ei voi nàyttàà tiettyjà ohjelmia, ja tvkaistalta sen sijaan jopa ladata koneelle...kiinnolla seuraan miten kày.
Kàyttàisin mielellàni kuitenkin tuota palvelua, joten toivottavasti ei ihan heti laiteta hanoja kiinni.

Meillä tuo TV-kaista on käytössä päivittäin vaikka suomessa asutaankin :) Loistava palvelu joka mahdollistaa mainosten ohittamisen ja lempiohjelmia voi seurata juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Loistava palvelu!

Minustakin se on pop, ja paljon laadukkaampi ja käyttäjäystävällisempi kuin ranskalaiset versiot.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.

Follow

serial nappulat

Stats