Joulukalenterit aukeaa
Viinikala tapaa kaksi jugurttikalaa

Maa valkoisena...

Eilen illalla kun lähdin töistä kotiin, La Défensella oli maa valkoisena - suolasta !

Olivat näemmä saaneet jostain lumivaroituksen ja innostuivat mustan jään pelossa suolaamaan jalkakäytävät ja raput. Koko tienoo oli valkoisena suolarakeista - jotka luistivat keljusti. Mustalla jäällä olisi ollut melkein helpompaa kävellä.

Tom sai elämänsä ensimmäisen flunssan, nenä tukossa ja aivastelee kovasti. Kenkku olo, kitisi monta kertaa viime yönä - nyt on kaikilla kelju olo. Ainoastaan Jules nukkui kuin tukki, vaikka Tom oli ensimmäistä yötä sen huoneessa.

David ja Kevin Lontoosta ovat meillä kyläilemässä viikonlopun, ja koska Tom nukkuu yönsä taas meillä oli mainio tekosyy siirtää se vierashuoneesta Julesin huoneeseen. Mutta taisi olla huono taktinen veto, viime yö oli "lapsiperhe" -uramme rasittavin yö.

Jules oli eilen illalla haltioissaan kun sai seuraa yöksi, mutta Tom kitisi niin paljon että se päätyi pikkuhuoneeseen matkasänkyyn. Isoveli varmaan ihmetteli mihin huonekaveri oli yön aikana haihtunut.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Huoh! Mutta kiva kuulla etten ole ainut joka ei saa nukuttua lasten takia... Meillä isoveli nukkuu useimmiten kuin tukki, neiti (ensi viikolla 5kk) nukkuu huonosti eikä rytmi ole vielä löytynyt. Lauantainvastaisena yönä neiti heräsi kuudelta ja herätti veljen kikatukseen, johon veli vastasi kikattamalla :)) Eihän niille voinut kuin nauraa mutta onneksi onnistuimme nukahtamaan uudestaan!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.