Sinistä ja oranssia
Sunnuntaishoppailua koko perheen voimin

Suo siellä, shoppaaja täällä : Le Marais -safari

Tyttökerho vaihtoi perinteisen Saint Germain -alueen uuteen kortteliin ja teki tuhoja Seinen toisella rannalla tänä lauantaina.

Safarikohteena oli Le Marais (kirj.käännös : suo), ja metsästys avattiin St Paul -kirkossa lämmittelyn jälkeen glögin voimin. Ilma oli aivan karsea, sataa tihutti hyistä sohjoa ja jalat palelivat muotisaapikkaissa ja trenditakithan eivät tunnetusti lämmitä ollenkaan.

[Tarkempia karttoja ym juttua luvassa kun saan työkiireet pulkkaan - eikö täällä duunissa saa ikinä bloggailla rauhassa ?!]

Tässä Le Marais -safarireittimme (putiikkien katu- ja nettiosoitteet) ; alla reportaasi päivän safarista saaleineen :

Sentou

Deko-kamaa parhaimmillaan : ihastelimme paperipitsiverhoja, Aallon Savoy-vaaseja, pannunalusia... Unohdimme koluta kakkosputiikin joka oli samalla kadulla hieman pidemmällä ! Muistiin ensi kertaa varten... Ei käyty kassalla.

Pylones

Muovista designia ja kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntä sälää - löytyi mm tuliaiset Suomeen. Aiheutin ison jonon kassalla... =D

Dom

"Poikien" kalustusliike, alkuperäinen jo tsekattu Nykissä joku vuosi takaperin.

Alla himoitsemani helmiäisverho Dom-putiikissa. Oli ihan bondimainen olo kun napsin salaa kuvia kellarikerroksessa ja Päivi vahti ettei myyjä poukkaa kieltämään dekovakoilua. Mikä selittää miksi saavuimme myöhässä lounaalle...


La Perla

Meksikolaislounas argentiinalaisella punkulla - ostoskassivuoren ympäroimät neljä tyttöä pälättivät kovalla innolla outoa kieltä ja ahmivat burritoja ja muita mukavia.

Fruit Punch

Myy Ivana Helsinki -tuotteita yksinoikeudella Ranskassa. Sorruin ostamaan tyttökerho-aiheisen ruskeavalkoisen hameen, josta kotimiehetkin tykkäsivät kovasti. Ei kerrota kenellekään että kiskoimme ovea jo klo 11 ; aito fashionista ei ole liikenteessä ennen keskipäivää ja liike tietenkin aukeaa sen mukaan.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.