Hiihtoloma edessä !
Maalari maalasi taloa...

Vihdoin perillä

mahatautisetHurja matka, molemmilla oli oksennustauti ja lentomatka sujui varsinkin Julesin osalta pää pakastepussissa... byööööök. Farmikirja jäi käyttämättä, eikä aika tullut pitkäksi !

Finnairin lentoemut oli ihania ja auttoivat kovasti, ja niiltä sai loputtomasti kokista huono-oloiselle äidille, Lego-härvilöitä yli 5v jotka kiinnostavat ÄLYTTÖMÄSTI alle 3v uhmiksia, vessavahteja kersoille äidin häipätessä, viittomakielen- ja pantomiimitaitoja (saimme kiinalaisen sedän vaihtamaan paikkaa = Tomille istuimen koneen noustua), kokista ja vielä kerran kokista.

Kentällä Roissyssä olivat töykeitä enkä saanut etuilla lähtöselvityksessä vaikka Jules oli niin naatti että nukkui matkalaukkujen päällä. *valituskirje vireillä...*

Eilinen päivä meni toipumiseen, pojat lähinnä nukkuivat ja joivat vettä ja mehua - ja minä lepuutin hermojani.

Tänään päästiin vähän jo uloskin : toppapukuihin sonnustautuminen kesti melkein yhtä kauan kuin itse reissu, mutta Jules oli haltioissaan lumesta ja kiskottiin poikia ympäri pihaa pulkassa (Antti ; pulkkailukuvat kävisi tähän kuin nenä naamaan...)

Ilma oli ihanteellinen, aurinko paistoi ja oli jotain -5°C, tuntui kivan virkistävältä, muttei edes paleltu.

Iltapäivällä oli vierailuakin, Heli 14 ja 12v poikineen - Jules varsinkin oli hyvin vaikuttunut isoista kavereista. Mietti varmaan että tuommoisiako Tomista ja minusta tulee... ?!

Mutta kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, velmuveljekset ovat taas omassa elementissään, mahatautipöpöt nujerrettuaan.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mahtoi olla tosi rentouttava ja nautinnollinen matka? Kait nyt osaat kertoa, mitä sieltä lentoemojen juomakärrystä löytyy juomatarjoilu-uudistuksen jäljiltä ;)? Siis, eikö se matka mennytkin niin, että lentoemot hoiti sairaita lapsia ja sinä luit kaikessa rauhassa Iltasanomia ja siemailit eri drinkkejä?

Montako metriä kului pakastepusseja?

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.