Hypättiin kesään heti kun lumet sulivat
Pääsiäispupuja ja suklaakanoja

Synttäreitten jälkimainingeissa

Viikonloppu sujui ihanan kesäisissä merkeissä ; grillasimme melkein kaikki ateriat kun pääsimme vauhtiin, tai no ei nyt sentään aamiaista kuitenkaan...

Lauantaina oli illallis- ja synttärivieraina Ivana ja Olivier, ChouChou sekä Angela ja François ja toinenkin François. Makkarat menivät kuumille kiville (sauna puuttui...) ja Jules valvoi pitkään kun halusi maistaa oman illallisensa jälkeen meidän herkkuja ja valitti nälkäänsä.

Sain ison kasan lahjoja, joista mainittakoon huippukäytännöllinen ja kovaan käyttöön tuleva matkalaukku tismalleen samaa kuosia kuin pieni ruskea viikonloppulaukkuni, Johanna Sinisalon esikoisromaani, salmiakkia (!!!), vinkeä Mary Quant -tyylinen kevättakki, rannekoru... ja Nokia-logoa jäljittelevä Vodka Connecting People t-paita. Hih.

Jules oli aluksi innoissaan äidin synttäreistä, mutta vähän nyrpeänä kun tajusi että lahjat ovat synttärisankarille eikä pojille. Lopulta Tom jyysti innoissaan paperinaruja ja Jules latasi pikkuautoja lahjapussiin - loppu hyvin, kaikki hyvin.

Sunnuntaina lounasvierailla oli leikkikavereita mukana : Marius 4v, Romain 7v ja jälkimmäisen paras kaveri Franck, ja iltapäivän huipentuma oli kun kaikki pojat pelasivat fudista kujalla naapurin poikien kanssa. Vain autuaasti höyhensaarilla retkeilevä Tom puuttui joukkueesta.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.