Arkkitehti ja insinööri
Ajattelematon paavi

Kesäinen viikonloppu

Oli ihanan aurinkoinen ja uuvuttavan tapahtumarikas viikonloppu !

Perjantaina meidät oli kutsuttu curry-illalliselle tuttujen luo : 6 aikuista + 6 lasta = vipinää riitti ! Jules valvoi yli puoliyön - ei uskaltanut katsoa dalmatialais-filmiä isompien kanssa mutta leikki antaumuksella legoilla ja barbie-autoilla, viskattuaan ensin menoa haittaavat typerät nuket pois tieltä...

Uhmaikä orastaa myös kuopuksella : Tom kieltäytyi nukkumasta yksin vieraassa paikassa ja simahti lopulta önisten ja peukaloaan imien turvakaukaloonsa olohuoneen turvallisessa hälinässä. Minustakin oli pienenä ihanaa nukahtaa aikuisten puheensorinan tuudittamana olohuoneen sohvalle, ja nostalgian pauloissa annoin periksi.

Lauantaina nunu teki ylityötunteja ja olimme kahdestaan Pariisissa huonekalushoppaamassa. Havittelemamme ruokapöytä oli alennuksessa, ja saimme tingittyä pöydän lisäksi neljä tuolia ja suklaanruskean nahkasohvan... Säästöpossu meni pahan kerran rikki, mutta viiden viikon päästä blogissa on upea Deko-reportaasi !!!


                   

Sunnuntaina olivat vuorossa grillikutsut Sèvres-esikaupungissa, upeassa paikassa olevassa talossa johon tuttavamme ovat rakentaneet ylimääräisen kerroksen. Puupaneloitu julkisivu on mahtava ja ylimmästä kerroksesta on huima näköala koko kukkulan juurella levittäytyvään kaupunkiin ja metsään.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.