Kouluun tutustuminen...
Hyvää syntymäpäivää Jules ja onnea pikkuveljellekin ensiaskeleitten johdosta

Mönkään meni

 

Hoitotädin 4v tyttöllä on vesirokko ja kahden viikon (!) porttikielto kouluun. Meillä oli vaihtoehtona olla 2vk ilman hoitotätiä, tai hoitotäti tyttärineen meillä kotona.

Kyseltyämme eri tahoilta vesirokkofaktaa, päädyimme siihen että tarttukoot jos on tarttuakseen, ja parempi että pojat sairastavat sen nyt eikä koululaisina - silloin meillä ei olisi nunua ja jonkun pitäisi paimentaa poikia kotona koska saisivat vuorollaan porttikiellon kouluun...

Toisaalta jotenkin luonnonvastaista tartututtaa tauti näin tietoisesti pikkumiehiin. Etiikkakysymys joka ei näemmä kaikkia heilauta ; Jeanin sisko oli tuomassa tyttöään sunnuntain kemuihin "tartuntahakuisena" - siihen asti kunnes laskeskeli että itämisajan ollessa noin pari viikkoa, serkkutyttö olisi ollut sairaana juuri kevätlomalla jolloin mennään kaikki La Rochelleen.

Eli lykkäämme Julesin 3-vuotisjuhlat hamaan tulevaisuuteen ja odotamme koska näppylöitä ilmestyy... Hmm, kutian jo itsekin !

Itse tuleva päivänsankari ei ole moksiskaan : viime viikonlopun vieraat toivat etukäteen jo lahjoja (poliisiprätkä, ambulanssi...) kummallekin pojalle, ja niillä ajetaan piipaa-rallia kieli keskellä suuta. Taidan itse olla se joka pettyi eniten kemujen peruuntumisesta.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.