Äiti on aina oikeassa...
Kotimainen vappu

Vesirokkoviikko

Onneksi Edith ei käynyt pesueensa kanssa sunnuntaina ; Tom sai ekat näppylät maanantaina - ja Jules seuraavana aamuna. Eli olimme tarkalleen itämisajan huippukohdassa (12 päivää) ; täsmällisiä poikia meillä. Pojat viettävät päivänsä yöpuvuissa ettei vaatteet hinkkaa, ja öisin yritetään olla ilman paksuja peitteitä. Jules on entistä järkymmän näköinen ja kuumeinenkin ; oli vähän levoton yö ja kutiaa kovasti, mutta se yrittää urheasti olla raapimatta kun vakuutettiin että ne menee pois sitä nopeammin mitä vähemmän niitä raapii. Lohduttaudumme sillä että jos Tom voi jo paljon paremmin, niin Juleskin varmaan huomenna ! * * * P.S. Viikon mietelause on tiistain Iltasanomista: "Tutkijoiden mukaan tekstiviestien näpyttely ja sähköpostien alituinen kirjoittelu laskevat käyttäjän älykkyysosamäärää jopa 10 pisteellä. Kyseessä on keskittymisen herpaantumisen aiheuttama ohimenevä ilmiö, jolle tiedemiehet ovat antaneet nimen infomania." Lohdutukseksi tyttökavereille jotka tekstaroivat ahkerasti : fakta koskee lähinnä miespuolisia käyttäjiä... =D Tom-parka alkoi jo voimaan paremmin eilen ja ryntäili ympäri taloa milloin kontaten, milloin kävelyä tapaillen - ja kompasteli mokomaan yöpukuun joka valahti kuin Kippari-Kallen Hajuherne-vauvan asu ! Olin ottanut isompia kokoja käyttöön ettei ompeleet kiusaa, ja siinä sitä oltiin. Äidit ovat sitten raivostuttavia.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Muista kaurakylpy! Kauraryynejä myy ainakin meillä ihan kaikki supermarketit, kävisköhän hätätilassa myös mysli???

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)