Henkistä vasarointia
Shoppailuinfoa tyttökavereille

La Rochellen hurvittelujen jälkimaininkeja

Hip hei... ja paluu arkeen La Rochellen hurvittelujen jälkeen. Olemme tosin melkein väsyneempiä kuin ennen "lomaa" : Tom kitisi pari yötä poskihampaitaan, jotka kaikki neljä (mokomat !) tekevät tuloaan yht'aikaa, kun taas serkukset Jules ja Eva hyppivät hullun lailla iltaisin eivätkä malttaneet nukkua inhimilliseen aikaan...

TomViikonloppu oli tapahtumarikas : kävimme Ile de Ré -saarella lounaalla ipanoitten kanssa, Jules pääsi sivuvaunuajelulle sylissäni mm toriostoksille ja parille muullekkin lyhyelle reissulle. Tenava on uskomattoman ylpeä kun saa istua kypärä päässä ja ohikulkijat katsovat meitä. Varsinkin kun muita lapsia on ihmettelemässä, Jules on pakahtua tärkeydestä !

Ostimme Tomille uuden "isojen" turvaistuimen [kuulen tänne asti erään ahkeran blogilukijan helpotuksenhuokauksen...] ja paluumatkalla takapenkkiläiset pitivät hauskaa toisiaan kutitellen ja lelut vaan viuhtoivat peruutuspeilissä.

Harjoitin myös luovaa kierrätystä anopin ompelukoneella paikkaamalla Jeanin farkkuja ; taiteilin keltaruudulliset paikat isolla oranssilla siksakilla - Jules seisoi vieressä kun ompelin ja hoki että isi konttaa moton alla ja rikkoo housut...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Aijaa??? Kyllä tässä onkin saanut hönkiä ja huokailla oikein urakalla, että isojen istuin rantautui Twingon takapenkille. Mitähän sanottavaa turvallisuusterroristilla olisi tuosta sivuvaunuajelusta... ;)
*pipo taas kireenä*

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.