Hollantilaista pulikointia
Aleksin synttärit

Hyvää Juhannusta Flikat ! Ja muutkin...

UUDEN VUOSITUHANNEN JUHANNUSTAIAT

noitaJuhannusaattona ilma on täynnä taikaa ja lemmenkipinää. Jos vanhat taiat eivät ole tähän päivään mennessä tepsineet, on sinunkin korkea aika siirtyä uudelle vuosituhannelle. Tässä pari takuuvarmaa vinkkiä.

Hakkaa kymmenen sylillistä halkoja, löylyttele savusaunassa viisi tuntia ja heitä kuperkeikka verannalla, niin näet peilistä sen toopen, joka saattaisi hairahtua kanssasi naimisiin.

Kun saunakaverisi istuvat lauteilla, käy keräämässä pukuhuoneesta seitsemän erilaista alusvaatetta. Viikkaa ne siististi pinoon ja polta pino takassa. Tulessa näet tulevan miehesi kuvan.

Lähde alasti soutamaan pitkin saunajärven rantoja ja voit olla varma, että haaviisi tarttuu yksi jos toinenkin sulhasehdokas.

Ripusta kauneimmat pitsialusvaatteesi näyttävästi verannalle ennen saunomista. Käy kymmenen minuutin kuluttua laskemassa, kuinka monta vastakkaisen sukupuolen edustajaa parveilee saunan edustalla. Näin saat selville, kuinka monen kuukauden kuluttua päädyt naimisiin.

Vannoutuneiden sinkkunaisten tulee pestä kasvonsa rantaliejulla, hieroa hiuksiinsa tuoretta valkosipulia ja nauttia määrättömästi saunaolutta, jotteivät he menetä vanhapiikuuttaan.

Juhannusyönä tulee juosta kymmenen kertaa saunan ympäri alasti kahta täysinäistä vesiämpäriä kantaen. Mitä vähemmän vettä loiskuu yli laidan, sitä tulisempaa on oleva lempi.

Sekoita saunajuomaasi loraus Kastehelmi-shampoota. Hönkäise ulos seitsemän saippuakuplaa. Suurimmassa niistä näet tulevan kultasi nimen.

Jos heität kännykkäsi polttopuiden mukana saunanuuniin, tietää se säkenöivää pikkujoulukautta.

Joka kovimmin laulaa saunan katolla, se korkeimmalta putoaa, saa suurimmat mustelmat ja pisimmän sairasloman.

Jos kännykkäsi putoaa pesusoikkoon, on sinulle tiedossa sydänsuruja. Jos kännykkäsi taas lentää kiukaalle, tulevat miehet olemaan sulaa vahaa käsissäsi.

Asettele kymmenen tyhjää limupulloa riviin verannan portaille. Jos kukaan ei illan aikana kompastu niihin, on lapsionni taattu.

Tee kaikki yllämainitut taiat peräjälkeen ja rentoudu sen jälkeen saunan verannalla kääriytyneenä virttyneeseen pussilakanaan. Röyhtäile ja huutele samalla hävyttömyyksiä vastarannalle. Älä vain katso kertaakaan peiliin.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Hyvää paivää
--> rien à voir mais c'est le seul truc que je connais en finnois XD

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.