Mikrotukihenkilon vihjeet
Sorruin sitten lukemaan tämänkin...

Masentavaa hanavettä ?

Unohdettuani keskeneräisen metroromssuni kotiin eilen, satuin ostamaan kotiin mennessäni Le Monde -sanomalehden ja luin kerrankin yleissivistävää ja huippuintellektuellia tavaraa.

Eräässä jutussa mainittiin masennuslääkkeitä syötävän Euroopassa niin paljon, että se välittyy ihmisten aineenvaihdunnasta viemäristön kautta vesistöön - ja joissain kaupungeissa jopa vesijohtoveteen asti ! Tämä on sikäli huolestuttavaa, että samaisessa tutkimuksessa todettiin tiettyjen masennuslääkkeitten altistavan potilaita itsemurhiin, kun valtaosa tapauksista olisi ollut hoidettavissa terveellä liikunnalla - jonka ainoa haitallinen oire on verenpaineen laskeminen tai laihtuminen...

Tämänaamuisen tietsikkalehden lukeminen taas paljasti että USAssa on ollut nettisivu, jolla saattoi metsästää OIKEASTI. Tietyn alueen antilooppeja seurattiin aseistetuilla nettikameroilla ja elikoita pystyi ampumaan. Palvelu on nyt onneksi lopetettu, mutta miten kaistoja juttuja jenkit pystyvätkään vielä kehittämään ?

Huomenna otan takuuvarmasti naisten- tai sisustuslehden metrolukemiseksi !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

mannerheim suomossalmi petsamo koba lili

Kun juo hanavetta tarpeeksi kauan, niin itsemurhariski pienenee ;). Ei, kun ihan tosi. Useimpien masennuslääkkeiden sivuvaikutuksena on itsemurhariskin kohoaminen hoidon alussa ja kun hoito jatkuu, niin tappohimot yleensä laantuvat. Eli skål vaan hanavedellä!

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)