Koulujännitys huipussaan...
Ponnahduslautana blogi

Jules koulutiellä

Pikkukoululainen aloitti opinahjossaan tänä aamuna ; oli kovin tohkeissaan uuden reppunsa kanssa ja kun löydettin sen luokkahuone, ryntäsi suoraan automaton kimppuun. Näkyi että oli harjoitellut hoitotädin tytön kanssa perjantaista asti... Kiva että ne olivat antaneet sen leikkiä pikkuisen aamuisin, se varmaan auttoi paljon sopeutumista.

koululainen2Open nimi on Sophie (kuten se kuuluisa kirahvi...) ja se on kiltin ja äidillisen tuntuinen, samoin apuope Roselyne. Luokassa on 25 oppilasta mikä on Pariisin jopa 34 lapsen luokkiin verrattuna ihan hienoa. 8 niistä on ekaa vuotta (petits) ja 17 toista vuotta (moyens). Ihan kiva noin että on isompiakin joukossa - eräissä luokissa on ihan pieniä (2v) ja pieniä (3v) ; jotkut vanhemmat laittavat kaksivuotiaat lapsensa kouluun joko liiasta kunnianhimosta tai sitten vaan säästääkseen hoitokuluissa...

Klo 12 kun hain Julesia kotiin, poika ei meinannut lähteä millään : muovailuvahadelfiini oli kesken ja automattoa ei olisi malttanut jättää... Lupasin jalomielisesti että huomenna pääsee uudestaan !

Yllä koulumatkan eleganssia uusissa ruskeissa mokkakengissä.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Onnea opintielle pikkukoululaiselle!

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)