Jules koulutiellä
Taulunripustajat telkan kimpussa

Ponnahduslautana blogi

Eilen Marc-Olivier Fogiel kunnostautui kutsumalla poikkeuksellisen mielenkiintoisia vieraita ONPP-telkkaohjelmaansa (On ne peut pas plaire à tout le monde = kaikille ei voi olla mieliksi).

Kutkuttavin oli tietokoneruutu päässään esiintyvä Max joka julkaisee maan luultavasti luetuinta blogia Le journal de Max ; jopa 30.000 vierailijaa viikossa ! (Jos mulla on 30 vierailijaa viikossa olen onnessani...) Max haluaa pysyä tuntemattomatta aivan ymmärrettävistä syistä : blogissa solvataan olan takaa työkavereita ja työnantajaa, ja lukijat arvuuttelevat missä isossa lafkassa Max on ylempänä toimihenkilönä... ONPP:ssä Max kielsi olevansa vakuutusalalla kuten lehdissä arveltiin.

Tänään kunnioitettu ranskalainen kustantaja julkaisee Maxin blogin kirjana - materiaali on tekijän mukaan uutta ja vanha blogi on arkistoitu. Sivuilla komeilee nyt mittari jossa näkyy myyntitilastot - sadantuhannen rajan ylityttyä Max aikoo sanoutua irti !

Pienenä bonuksena mainittakoon että ko blogissa mainitaan mm neuvoa-antava cocktail Paperipaino (Presse-papier) joka koostuu seuraavista aineksista : cointreau, tequila, ananasmehu, sokeri, kookosraaste. Tällä reseptillä pitäisi avautua silmät ja paljastua työkavereitten raadollisuus ja työn yleismaailmallinen hyödyttömyys. *heko heko*

Oman duunini puitteissa kahlaan kaulaa myöten pahvilaatikoissa : vuotuinen muuttoruljanssi on taas käynnissä ja kaikki 21. kerroksen ihmiset siirtyivät entisen toimistohuoneensa vastapäiseen siipeen. Kaksi päivää pakkaamista ja roskien ulos kärräämistä, ja nyt toiset kaksi päivää odottaen että puhelinlinjat osuvat oikeille ihmisille, pahvilaatikot oikeisiin toimistoihin ja verkkokaapelit aktivoidaan.

Feng shui ei onnistu meidän kohdallamme, sillä toimistohuone on tupaten täynnä kaappeja, pöytiä, varapöytiä, vetolaatikoita ja pahvilaatikkovuoria. Itse sain ikkunapaikan ja pelastin viherkasvini muuttomiesten jaloista, mutta tyhjää tilaa kaivattaisiin. Ikkunasta näkyy toimistotornitaloja ja moderni harmaa hautausmaa. Oliko tämä se sysäys uuden duunin metsästykseen ? Missä viipyy se kustantaja joka tarjoaa mullekin sopimusta kirjasta ?!?!

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kun ottaa silmän käteensä ja katsoo tarkasti lukemaansa huomaa, että on jo toista vuotta seurannut ohjelmaa nimeltään "On ne peut pas plaire à tout le monde" eikä on ne peut pas PARLE à tout le monde! Jotenkin paremmin passaa tämä oikea nimi ohjelmalle aiemman lukemani sijaan. Mitähän muita lukuvirheitä sitä vielä voiskin olla seuraamieni ohjelmien saralla... Super fanny, Capitule, Spar Ac ;)

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)