Siivekkäistä elokuvatähdistä
Suomen talvi ja lappilaiset

Blogistanin kansalaistottelevaisuutta 4-3-2-1

Kapteeni käskee ja blogittajat jättävät kaiken kesken olleen sikseen, täyttääkseen velvollisuutensa Blogistanin - ja omien - lukijoittensa säilyttämiseksi.

Luin useampaakin kuin neljää (4) blogia joissa en muista ennen käyneeni ; tekeillä on kommentteja kolmeen (3) blogiin ja alla kaksi (2) parasta löytöäni :

Linnunradan liftaaja on uusi tulokas listalla, mutta liftari on jo muutaman kuukauden ajan blogittanut Laosista käsin. Mielenkiintoista luettavaa, pakko kipittää takasin lukemaan enemmän ajan kanssa piakkoin.

Hyvänä kakkosena meinasin valita Finland for Thought blogin, jossa usalainen it-ihminen seuloo poliittisia ja kulttuurikummajaisia, mutta se ei olekaan niin eettinen valinta, koska olikin jo TOP-100 joukossa (ks yllämainitut leikkisäännöt) - ja peräti ehdokas Kultaiseen Kuukkeliin viime vuonna. Pöh, ammattilainen !  ;-)

Eli virallinen kakkoseni olkoot sitten Euroopan reunalla, missä Kafkakoski kommentoi Barcelonan eloaan. Tuttu kiva kaupunki ja hauskoja yksityiskohtia katalaanien elämänkatsomuksesta, joka muistuttaa usein ranskalaisten filosofiaa. Ja ei saa kertoa kellekään, mutta melkein kaikki Gaudiin liittyvä saa sympatiani lähes silmät ummessa.

Tilasinkin yhden (1) uuden lokikirjan (joka jääköön toistaiseksi salaiseen seurantaani...) ja bonuksena klikkailin paria linkkiä joita haluan nostaa listalla.

Siis tässä tätä meemiäsi eteenpäin, Kapteeni Pinseri !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)