ABC kissa hapuilee...
Onnea kolmepuol-vuotiaalle !

Äidit viuhtoo ruudussa

 


Ahaa, kotimaassakin alkaa Nelosella äitienvaihto-ohjelma...


Ranskalaisessa versiossa On a échangé nos mamans on tendikäs (ao omaa logoani muistuttava !) graafinen ulkoasu ja musiikki sen mukaan ; perisuomalaisessa muunnelmassa ei vaihdetakaan äitejä vaan vaimoja, joka herättää katsojan epäluulot. Ai siis mistä onkaan kyse ?!


M-kutosen toinen sesonki hakee vaihtelua valitsemalla ulkomailla asuvia perheitä periranskisten vaihtopareiksi : paiskataan vahingonilosta hykerrellen eteläranskalainen vilukissa Kanadan talveen metsurinmökkiin, ja thaimaassa hotelliyrittäjänä asuva boheemi tiukkapipoiseen pikkukaupunkiin Loiren rannalle. Ohjelman perusidea tuntuu olevan ketkä ovat toistensa vastakohtia ja ketä raivostuttaisi eniten kenen elämäntyyli. Ei kovin ylentävää viihdettä, vaikka tunnustan joskus itsekin jymähtyväni kauhistelemaan moista.


Nettisivuilla tulevat ohjelmat esitetäänkin kuin ottelut : prinsessaäiti vastaan cowboy-äiti ; muusikkoäiti vastaan heimoäiti... mutta miksei edellisistä matseista ole maalitilastoja ?!?!


Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Prinsessaäiti oli hyvä1 Se vaan grillas itseään auringossa ja teki elämästään oikein mukavan... kuten kyllä muusikkoäitikin verrattuna heimoäitiin. Hmmm... mistä saisi piponlöysyttäjän. Tahtoo prinsessaäidiksi tai edes toiseksi perintoprinsessaksi!!!!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.