Maanantain tunnekaaosta
Sateinen Suomikouluseikkailu

Metafyysisiä kummajaisia

Firman johtoporras ja toimihenkilöt oli kutsuttu koko päiväksi suurella metelillä ja valotehosteilla höystettyyn bluffaustapahtumaan erääseen Pariisin nimekkäistä konferenssimestoista.

Vuosittaisen "suuren messun" pääaiheena oli miten firmamme on alansa ykkönen ja rahamylly pyörii ; miljoonat ja miljardit (tai siis biljoonat) vain vilisivät valkokankaalla. Meidän rivissämme ainakin erottui pientä mutinaa ja ihmettelyä siitä kuinka tulokset olivat äkillisesti parantuneet kesäkuisten palkkaneuvotteluiden jälkeen...

Yrittäessäni löytää siedettävää asentoa maailman epämukavimmalla tuolilla, mietin mitä tein koko salissa tai ylipäätään koko firmassa. Mitä luovaa tai edes yleishyödyllistä tässä lafkassa tehdään ? Hmmm.

Sokerina pohjalla mainittakoon entisen työkaverin avaama blogi CIO day after  day, jossa pähkäillään englanniksi tietokonepomon pulmia. Kaveri on töissä luksusfirmassa jossa hyllyt pursuilee toinen toistaan mageempia laukkuja ja vaatteita, mutten voi paljastaa mikä merkki on kyseessä - muuten kosto voisi osua omaan nilkkaan ja juuri yllä morkkaamani firman nimi saatettaisiin mainita myös... Luvassa on ehkä kutsu lafkan privaattialeen ensi kuussa - ostan itselleni joululahjat poikineen jos tärppää !!!!!!!!!!!!!!!!  =P

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kerro, kerro edes privana! Mä halkeen uteliaisuudesta... vai pitääkö tässä alkaa nyyläämään tulevaisuudessa uusien vaatteiden, kenkien ja laukkujen merkit salapoliisityönä?

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.