Äidit viuhtoo ruudussa
Maanantain tunnekaaosta

Onnea kolmepuol-vuotiaalle !

Jules ehti täyttää eilen 3,5v mutta juhlimiset jäivät vähän kuumehoureitten jalkoihin. Antibiootit onneksi tepsii ja toissapäiväinen neljänkympin piikki on tipotiessään ; angiina näköjään paranee että humisee. Pikkuveli ei ole moksiskaan kurkkutulehduksesta, meno jatkuu entisenään.

Lintsasin töistä perjantaina ja pakollisten lastenlääkäri/labra -kuvioitten jälkeen livistin Pariisiin tuulettumaan. Habitat'sta löytyi vängät aamiaiskalustot, ja nautin kesäisestä helteestä rue de Rivolilla käppäillen. =)

Yön aikana kuumekallet paranivat kuin ihmeen kaupalla, ja siitä todistavat hurjat fudismatsikuvat alla. On se ihme vaikkei suvussa ole ko pelin geenejä nimeksikään, niin pikkuiset potkivat palloa kun synnyinäiset Zidanet. Onko se joku miespuolinen vietti ?!

Lisäksi parturoin kaikki kolme miestä ; Tom sai ensimmäisen hiustenleikkuunsa ja oli riemuissaan hurisevasta trimmaajasta. En raaskinut leikata muuta kuin niskasta, sen enkelikiharat ovat niin hellyyttäviä... Ja eikö Samsonkin menettänyt voimansa kun Delila leikkasi ne ? Ekassa hiustenleikkuussa on jotain mystistä, ja otin talteen untuvanpehmeän kiehkuran vaaleita hiuksia. Jos ipana joku päivä ei tottele, minulla on ehkä valtaa vielä !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.