Puuhoroskooppi
Kitkaa sillalla

Encore un pont / Tyttökerhotempauksesta

Le club des filles a récidivé hier aux grands magasins. Nous avons dévalisé de nombreux rayons aux Galeries Lafayette Maison ; cadeaux en tout genre et objets déco drôlissimes.

Ensuite dîner bien mérité pour reposer nos petits petons de shoppeuses fatiguées, agrémenté de discussions animées sur des milliers de thèmes passionnants (addictions : shopping, chaussures... ; enfants, caprices, sorties, souvenirs de Finlande, etc).

Devinez qui REPART en long WE... chercher les vacanciers. A mardi !

Tyttökerho otti ja tempasi eilen illalla... Koluttiin läpikotaisin Galeries Lafayetten deko-osasto. Omaan haaviin tarttui metalliset cocktail shaker ja -mitta anopille, vielä yksi lokerolautanen lapsille, kovamuovipillejä jotka menee tiskikoneeseen, synttärilahja isälle (eipä kerrota mitä ; seinillä on korvat !) ja vaikka mitä muuta hupaisaa.

Digikamera mokoma on lomalla miesten kanssa, joten kuvitus on retuperällä...

Ja arvatkaapa kuka lähtee TAAS pitkää viikonloppua viettämään : haen lomailijat kotiin ja palailen blogittamaan vasta tiistaina.

Heikun heikun...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Meillä taas oli salarouvatapaaminen eilen. Ei osteltu mitään (paitsi olutta), mutta juteltiin sitäkin enemmän. Hyvää viikonloppulomaa, mulla alkoi viikon loma. Ei mitään reissusuunnitelmia, kun Gorba on töissä. No, tuossa on lähellä luistinrata, ehkä sinne edes...

Mä pesen kyllä erittäin menestyksekkäästi myös tavalliset Ikean pillit tiskikoneessa. Kulutus on niin suurta, että menis pakettitolkulla viikossa, jos ei käyttäis samoja pillejä useampaan kertaan. Ja ihan hyvin kestävät pesut kerrasta toiseen. Kun vaan sais piraijahampaisen kakkosen jättämään pillin pureskelut sikseen!

Dessous

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.