RERismes / Metromietiskelyä
Un air doux de printemps / Lisää kevättä ilmassa ja 19°C !!!

Meilleur ami d'une fille / Tytön paras kaveri -meemi

[Les sacs à main de ma vie...]

sac_ventIlmassa on kevättä ja käsilaukkuja !

Blogisisko ja Australian kirjeenvaihtajamme Anni blogittivat aiheesta joka on jo pitkään kutkuttanut - ja Oola oli jo kuukausia sitten kenkämeemin innoittamana listannut omia kassejaan.

Kas tässä käsväskani :

Suklaanruskea paksunahkainen luomus jonka sain tosikon syntymän kunniaksi Mieheltä lahjaksi - armottomassa käytössä joka päivä. Tämän innoittamana väriskaalani on siirtynyt kokomustasta kokoruskeaan. (Salmiakki on silti parempaa kuin suklaa !)

Mikrokuituinen beige oranssivuorinen Gap-minijippo, jossa puolitusinaa pikkutaskuja ulkopuolella - mutta niin pieniä ettei niihin mahdu kuin metrolippu, jos sekään. Aivan liian pieni, meikkipussikaan ei mahdu sinällään vaan sisältö pitää purkaa.

Luumunpunainen (vai pitäisikö lavastuksen vuoksi sanoa viininpunainen ?!) laukku on hyvän kaverin perhelafkan prototyyppi suoraan tehtaalta ; sopi kuin nappi silloiseen luumunpunaiseen turkiskauluksiseen talvitakkiini, muttei harmi vaan tullut tuotantoon. No, sainpahan omani !

Keltainen "kumikankaasta" tehty design-luomus ; Miehen ensimmäinen synttärilahja minulle eli tunnearvonsa vuoksi säästökäytössä.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Oh lalallaaaa! Tässä on mun suosikkiaihe; käsilaukut! Kannan edelleen tyytyväisenä tonnikala-laukkuani, vaihdellen välistä (lue: vaatetuksen ja mielialan mukaan lähes joka toinen päivä) joko beigeen ruudulliseen isona tai pienenä versiona, muutamaan logojen terästämään olkalaukkuun tai sen sun kaverisi perheyrityksen olkalaukkuihin. Niistä löytyy väri, kuin väri asuun, kuin asuun *taittokassimaniaa*. Nyt olalla on keikkunut pari päivää musta jättikassi, joka eilen Pariisin reissulla imi sisuksiinsa mm. silikonipistoolin (3. tyttökerholainen teki wc-remonttia ja laittoi silikonia kaakeleiden ja pesualtaan väliin, ettet ihmettele miksi moinen), litran konjakkipullon (ostettiin suomalaismyyjäisistä journalistilta), lasten vaipat ja välipalat sekä kuningatar-asun esikoisen karnevaaleja varten. Ainoa miinuspuoli jättikassissa on, että on täyteen ahdettuna turkasen painava...

Hei, mä unohdin useimmin käyttämäni kassit; mustan ja violetin Monop':n kestokassit =). Siitä ei kassi parane, hinta-laatusuhde oiva, hyvä kantaa ja kestäväkin, eikä nyt designkään ole pahimmasta päästä jos vertaa meidän lähimarketin karmeisiin isoihin ja jäykkiin paprika-kasseihin, joissa toinen puoli jotain lankarullan kuvia täys.

Jaaha, asiantuntija tunnisti Longchamp'n vaikka yritin piilottaa logoa vetskarissa... =D

Mullakin on Monops-kassi mutta se tahtoo hajoilemaan - ylikuorimitusta ?!

Seuraava meemi suunnitteilla onkin ko kapistuksen sisältö, eli ennakoit jo listaamalla omiasi. Hih.

En mä siitä tunnistanut, vaan muistan jutun perhelafkan hiirulaisesta. Mutta kiitos asiantuntija-arvosanasta!

Mä raahaan takuulla painavampia juttuja Mopos-kassillani kuin sä *uhoaa*, yleensä 3kg jogurttia, pari punkkua ja muut normaalit eväät pariksi päivää ja kassi kestää! Olenpa muuten vienyt aiemman liruuttelevan kahvinkeittimenikin Habitat'iin vaihtoon ko. kassilla. Se meni just sopivasti sinne. Myyjän ilme oli sanoinkuvaamaton, kun kaivoin kahvinkeittimen kaikkine rekvisiittoineen kassita =).

En mä yleensä raahaa silikoneja ja konjakkia saati sitten naamiaisasuja käsilaukussani, että voin listata omani kunhan meemi tulee. Siis sen vakiovarustuksen, mikä aina mukana.

Tuo suklaanruskea on houkuttelevan kaunis.

Voi Tassu kyllä kuvan voin laittaa mutta petyt pahan kerran : kyseessä on Ranskan hienostomarketin Monoprix'n (lempinimi Monops) kestokassi, mustaa laskuvarjokankaan oloista ja muka kestävää. Olen ylikuormituksillani saanut sen jo repeilemään...

Kuvaus kyllä antoi viitteitä jostain tuollaisesta. ;) Laskuvarjokankaassa on se hyvä puoli, että se menee pieneen tilaan ja laajenee äkkiä suureksi. Laukussahan se ei koskaan ole pahasta!

Ihana idea listata laukut. :) Pitäisiköhän varastaa idea itsellekin. Onhan noita muutama - ja lisää aina haluaa. :D Ei niitä voi olla tarpeeksi, vaikka poikaystäväkin muuta väittäisi. ;)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.