REPONSES : Pur rock'n'roll / VASTAUKSET aidot rokkarit -meemiin
Pligaa goes M

Plans déco / Dekoilua tiedossa

Un WE déco en vue : nous allons équiper en rangements la chambre de la nouvelle aile où nous nous sommes installés il y a quelques mois. Un bibus et une bonnetière attendent d'être montés :

 

Viikonloppuna taas sisustellaan meilläkin, ja Kafkakosken mööpleliblogitus innosti laittamaan juttua kuvituksineen. Ostimme kaapin ja hyllykön AM.PM -putiikista, joka on suuren ranskalaisen La Redoute -liikkeen trendimööpelilinja.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Voi hyvä itku sentään, teillä on niin tyylikästä! Ja nuo kaakelilattiat! OIh... Mie tahon kanssa tuommoisen kodin joskus. Vaikkakin Suomen lämpöoloissa ei oikein innosta muu kuin puulattia. Mutta kauniita ovat uudet huonekalut ja sopivat ainakin kuvien mukaan hyvin taloonne. :)

Nyt tulee kova pettymys mutta nuo kuvat on myyntikatalogista ! =D

Laitan omia kuvia kun mööpelit on kasassa, toivottavasti sunnuntaihin mennessä huone on mallillaan. Ajattelin ottaa enne/jälkeen kuvat, mutta mies kauhistui ettei saa näyttää mimmonen sekasorto meillä on ennen kaappien laittoa...........

Meilläkin on makuuhuoneessa puulattia, semmosta tummaksi kastanjaksi petsattua vähän bambuparketinoloista, en tiedä termiä suomeksi mutta näette sitten kuvista. Haviteltiin kaakeleita, mutta ovat himpetin hintavia ja kylmiä.

Siis onpa ehdottoman kauniit. Todella.

Yksinkertaista ja tyylikästä. Puu on kaunis elementti. Jokojuuri vaaleana,tahi sitten ihan tummana -vanhana.

Talonne tunnelmaan tuo puulattia sopii mainiotsi. Vähän vastakohtaa talolle ja pikkaisen nariseva/pinnaltaan elävä puulattia on ihana.
Siitä haaveilen vieläkin .-/

Muista kuvittaa ''aidoilla'' kun saat ne kasaan :-)

Viikonloppuja sinulle!

c'est vraiment drole car j'ai achete deux meubles juste apres noel - et ils ressemblent etrangement aux deux tiens - meme forme, meme couleur ! Ah si j'avais un blog, je pourrais te les montrer ...

Le quizz etait sympa (j'avais un doute sur Norman Cook que je ne reconnaissais pas sur la photo, mais c'etait bien lui !).

A quand le quizz des Rock chicks (ou plus clairement les "top female artists" ) ?

Bon week end ......

Bingo, l'idée du mois : un quizz sur les rockeuses ! Je retiens...

=D

Bizzzzzz bon WE !

Kivat mööpelit ja ihanat lattiat! Typyllä on samantyyppiset huonekalut :-))

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.