Blogit jonohon !
Plans déco / Dekoilua tiedossa

REPONSES : Pur rock'n'roll / VASTAUKSET aidot rokkarit -meemiin

Les réponses du quizz rock d'hier / eilisen rokkivisan vastaukset :

1 - Fatboy Slim alias Norman Cook ; ex Housemartins
2 - Franz Ferdinand : Alex Kapranos
3 - Goran Bregovic (Underground, Arizona Dream...)

4 - Moby
5 - Tom Waits
6 - Beck
7 - David Bowie...
oh beau oui !

8 - Jacques Dutronc
9 - Skatalites
10 - M
(coiffure en forme de M / kampaus on M:n muotoinen !!!)
11 - Frank Black (ex Pixies)

12 - Placebo
13 - Louise Attaque
14 - Mickey 3D


Merci pour vos participations dans les deux langues ; la prochaine fois j'ajouterai les artistes finlandais pour plus de suspens... et mention spéciale à Cedric qui a presque tout trouvé - juste avant Lauranen (blog en anglais !) qui a fait un sans faute remarquable. Bravo !

EDIT : bravo à mon rockeur attitré qui a fait un score respectable de 8 bonnes réponses (Franz Ferdinand, Moby, Bowie, Dutronc, M, Frank Black, Louise, Mickey) - décidémment nous avons les mêmes valeurs...

Kiitos osallistujille ; tämä oli yksi hauskimmista blogituksistani naismuistiin ! Hatunnosto Lauraselle jonka epäilen omaavan samoja levyjä kuin minä...

Vinkiksi uteliaille : esim Fnac-levykaupan sivuilla voi kuunnella ranskalaisia tuntemattomuuksia Real Playerillä.

EDIT : erikoismaininta omalle miehelle joka tunnisti kunnioitettavat 8 artistia (Franz Ferdinand, Moby, Bowie, Dutronc, M, Frank Black, Louise, Mickey) - meillä kun sattuu olemaan sama maku musiikin suhteen...

Keep rocking !   =)

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Hyvä lista!

Itse en ole jaksanut laatia, kun olisi pitänyt kaivaa netistä niitä kuvia. Etenkin Tom Waitsia diggaa ihan kybällä!

Upposihan siihen enemmän aikaa kun aluksi kuvittelinkaan, mutta kun kerran aloitin niin oli pakko... tuli aito rokkitunnelma blogiin samalla !

=)

CQFD pour Louise Attaque.. j'ai trop honte ;-)

En tout cas c'était une super idée ce quizz ! Tu devrais l'organiser au moins une fois par mois (en plus ça fera une trace de ce que tu écoutes !).

Huh! Minä en ainakaan voi näihin musiikkimeemeihin osallistua... Tunnistin vain David Bowien, ja ykköstä luulin Bruce Willisiksi - ihmettelinkin jo, osaako sekin muka laulaa...

Cedric - pas grave, t'es médaille d'argent quand même, et comme on disait quand la Finlande a eu de l'argent aux JO pour le hockey sur glace (contre la Suède, la téhon !), on se consolait en disant que l'argent est plus tendance que l'or... Et chiche pour le quizz mensuel, vu le nombre de hits et de commentaires, c'est top.

Eli Anzi, otetaanko uusiksi taas ensi kuussa, uudella valikoimalla? Ämppäriini pitää taas ajaa ohjelmat uusiksi, eli soittolista vaihtuu pakolla. =)

Hei mökkinaapuri ; se Bruce (jolla on synttärit samana päivänä ku mulla -respect !) on kyllä levyttänytkin jotain Blues Brothers -meininkiä. Ei hätiä, kunhan tunnistat Bowien niin se jo riittää !

=)

Heippa Maurelita!

Ei sulla sattuis olemaan tietoa, olisiko jollain ranskalaisella radiokanavalla nettilähetystä tai podcasteja tarjolla? Olisi kiva joskus töissä kuunnella (vaikka ei mitään ymmärräkkään), vaan kun en omilla taidoillani sellaista ole löytänyt.

Sisko, blogitin hiljan oman lempiradioni podcasteista (Ouï FM) :

http://www.u-blog.net/maurelita/note/300

Suosittelen eritoten noita Zebramixejä joissa on ranskarokkia kansainvälisten nimien seassa ; ja Didier Porte on tv-kriitikko jolla on sana hallussa eikä kieli taskussa (kuten paikallinen ilmaisu kuuluu...).

Tarkoituksenani on kartoittaa hieman enemmänkin podcasteja kunhan itsekin perehdyn asiaan !

Voit myös kokeilla Podemus-saittia josta olen löytänyt mm Mouv FM (toinen rockradio) ja Europe 2 ja muita ranskalaisia radioita.

Palaan asiaan tarkemmin ! Kiva kun löytyy kysyntää... =)

Moro Maurelita!

Kun oli puhetta niistä teollisista raunioista, niin tässä yks linkki:

http://oboylephoto.com/

- timo

Haa, mainiot sivut - kiitos Timo ! Olin joskus löytänyt kivan teollisuusturismiaiheisen saitin, mutten nyt tähän saumaan muista minkäniminen.

*tiilet ja vanhat kivet on pop*

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.