BBQ
Jambalaya [Semaine du bacon / Pekoniviikko]

Fées vertes / Viherkeijuja

Pas de soleil aujourd'hui, mais une douceur propice à des travaux de jardinage ! La glycine commence à fleurir, et j'ai semé des capucines dans un pot envahi par le lierre :

Eilinen upea auringonpaiste ei uusiutunut, mutta keväinen ilma innosti mönkimään pihalla sormet mullassa. Sinisade alkaa jo kukkia, eilen ostamani punainen ikkunakukka (jonka nimen autuaasti unohdin...) kukoistaa ja muratin verhoamaan ruukkuun kylvin tänä vuonna krassia.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Haluatko nähdä mun modernismia henkivän traakkipuun ja magnolian ilman ainokaistakaan lehteä????? On vaan rungot pystyssä. Mutta kaunis ruskea sävy, sopii kivasti muuhun ympäristöön... harmi vaan nämä modernit risut ovat ruukuissaan parvekkeella ja ruskea sisustus sisäpuolella asuntoa.

Haluatko mut hoitaan teidän puutarhaa loman ajaksi, niin saat takuulla ihan samanlaiset kukat kuin mullakin on parvekkeella? Sähän niin vannot ruskean nimeen ;)!

Hih, tossapa mulle uusi nimimerkki, työtön kotiäiti Lahdesta !

=D

Jos olisin keksinyt, olisin tietenkin tehnyt blogia Bahamas-saarilta tai jostain villistä paikasta ; sääkeiju vaan kehiin ja sepostamaan. Niinhän Ilkka Remeskin tutustuu osiin kirjojensa tapahtumapaikoista matkaestitteiden ja netin avulla.

Tollanen ihana puutarhakin! Voih ja huokaus! Olen kade, mutta en siten, että haluaisin sulta mitään pois, vaan silleen, että haluisin mulle kans..:)
Sinisade näyttää kivalta, meillä on iso piha(ei oma vaan koko talon) ja kesäksi taloyhtiö myöntää rahaa kukkiin ja pensaisiin. pitäisköhän ryhtyä asukastoimikunta-aktivistiksi, niin pääsis tonkimaan, se on niin terapeuttista...?!
-minh-

Kaunista...

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.