Shopping culinaire / Ruokashoppailua
Sixième phrase / Kuudes lause

Pligaa bikers

Il est de notoriété publique que la famille pligaa soit mordue de deux roues (vélos, motos...) voire plus (tricycles, trottinettes, sidecars).

Ci-dessous les derniers clichés des aventures pascales du sidecar Ural. Jules est autorisé à monter dans le panier devant moi avec son petit casque pour aller au marché en ville, et il est fier comme un coq quand les passants le regardent !

Pligaa-perhe on tunnetusti hulluna kaksipyöräisiin, mutta myös kolmipyöräisiin... Yllä tuoreimmat kuvat Ural-sivuvaunumme pääsiäisseikkailuista. Jules saa tulla sivuvaunun kyytiin eteeni pienelle kaupunkiajelulle esim toriostoksille, ja on pakahtua ylpeydestä pikkuruinen moottoripyöräkypärä päässään, ohikulkijoiden hilpeiden katseitten saattamana.

Voi sitä riemua !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Onpa hieno moottoripyörä ja sivuvaunu! Tuolla on varmaan kivaa matkustaa, toivottavasti pääsette pian Siperian matkalle!

Ooh, meidän perhe on myös! Urhea Ural! Kevätfiilis kristallisoituu :-)

I-HA-NA! Haluu kans Uralille.

Tuota, ööh, kuka tuota Uralia nyt ajaa? Sinä? Muistanko harhoja, vai eikös se ollut kolaroidulta motoristilta nuo kaksi-pyöräiset paholaiset kiellettyjä toistaiseksi?

Mua ei moottoripyörän kyytiin saa, ei millään! Ei, vaikka se olis kuinka paljon kätevämpi, nopeampi ja vaikka mitä. Enkä anna lastenkaan mennä, jos se on vaan musta kiinni. Mies uhoaa, että ottaa pojat heti, kun kyydissä pysyvät ajelulle... ja typyn jo aiemmin! AAAPUUAAAA! Toteaa nimim. pelkuri-tiukkapipo

Samainen kolaroitu motoristimieshän se sitä ajaa, motoristi on motoristi vaikka voissa paistas. Minä en oo kaasuttimiin koskenut siitä lähtien kun ostettiin talo = v1999 ! Enää en varmaan uskaltaisikaan.

Mutta sivuvaunussa on (valheellisen ?) turvallinen olo, eikä minikoltussakaan palele kun voi ottaa viltin sinne piiloon !

=D

Yääh, mä haluun kans Pariisiin! Lämpötila meillä 7,5 astetta... Aurinko sentään paistaa :-)

Uuuh! IHana kolmipyöräinen! Kyllä kelpaisi kyyti tuommoisessa. OIjoi...

Rupeaa tuntumaan että sie elät ihan unelmaa kun kaikki on niin kivan kuuloista ja näköistä täällä sun blogissa! ;)

Kyllä täälläkin kevät kolkuttaa ovella: aurinko porotti parvekkeelle mittariin ja se sanoi +15! Sisälläkin kipuaa tunnelma korkealle: +26,6. Huh! Hikihän täällä tulee :D Kesäyrtit kasvaa iloisesti kun on lämmin!

No mä blogitan lähinnä positiivisista jutuista, ja vuodatan Edith-raukan (ks yllä kommenttilootassa) niskaan marinat ym muut... mutta kyllä täällä vinkumista ja vonkumistakin on.

Joskus vaan tekee hyvää tuulettaa kaikella ihanalla, että kurjat jutut menisi taka-alalle, jossei ihan kokonaan unohdukaan.

Mutta hyvä jos lukijoille tulee hyvä mieli ja jonkunmoista nojatuoliajelua !

=)

Kuules, Maurelita, nimimerkki Huolestunut Barcelonasta kyselee, että annatko sinä siis ihan OIKEASTI miehesi ajaa tuota ja olet itse kyydissä? Meillä päin noita nimittäin kutsuttiin akantappovaunuiksi. (Muistathan ainakin käyttäytyä kiltisti ennen ajelua ja sen aikana?)
:-D

Höö, kakkosvaihtoehto on minä ajan ja mies kyydissä : ehkä on sittenkin yleisen liikenneturvallisuuden kannalta parempi toisin päin.

Olen kyllä leikkinyt motoristia 70-luvun prätkällä ihan Pariisin keskustassa aloitellen, Suomen ajokortilla kun silloin ammoin sai b-kortilla a-kortin kylkiäisinä...

Muuten olen ihan kiltti !

f24a8d1e8fc1ca6fcaa1b0b92602aff1
notebookusatorovigo http://16.seguitando.com/tradimentoconiugali/ questuradivenezia
hotelgaiacesenatico http://19.rispondendo.com/junioresnazionale/ finanziamentosalorno
garganelleraguagnello http://19.edanche.com/recuperoautosinistrata/ oopsvaleriamarino
incontrialbanolaziale http://6.rispose.com/hotelagropoli/ thekittycapersoluzione
rompokemonzaffiro http://17.rispose.com/dublinopatrickguilbaud/ salvaprato
vetturalussoleasing http://14.unterzo.com/computiestimativi/ hoteltarquinia
paginagiallaroma http://5.edanche.com/galleriaarte/ fediorotitanio
divanietnici http://12.lointinse.com/volobassocostomilanonapoli/ annuncioillegali

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.