Joyeux Pligaatemps / Hauskaa Pligaappua !
Paysages briards / Brie-maisemia

Aventures briardes / Brie-tuoksuisia vappuseikkailujaUn WE à la campagne ! Invités dans une maison briarde que des amis viennent d'acheter, nous avons pu changer de décor, et malgré la pluie ce fut un moment délicieux, avec un accueil cordial dans un cadre superbe.

Le gang des pligaa renforcé s'est rué sur les knacki avec pommes noisette, la glace puis une boîte de Tirlibibi, tout ça arrosé de dessins animés ; quant aux grands une raclette collait parfaitement à la météo digne d'un premier mai finlandais. Alors qu'en réalité, il a fait bien meilleur au pays des cent mille lacs...

Meidät oli kutsuttu vapunviettoon Brien alueelle suomalais-ranskalaisten kavereitten luo. Muutama kuukausi sitten ostamansa tyypillinen alueen kivitalo paljastui huikeaksi paikaksi, harmi vaan ettei sää suosinut ulkoleikkejä vaan satoi roimasti.

Säähän sopi huisa vappuateria perunasalaatteineen (aaaaaah onnea !) ja racletteineen... ja pligaajengi sai katsoa piirrettyjä syödessään nakkeja ja palloperunoita ja jäätelöä - loppuhuipennuksena Haribon Tirlibibi-jättikarkkipakkaus. Mmm.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mepä oltiin urhoollisesti piknikillä vaikka oli hyytävän kylmä ja satoi vettä! Ihmeesti sinne oli muitakin Piiperoita saapunut paikalle säätä uhmaten. Mutta oli taatusti aito ja auteettinen vappusää suomalaisille =)

Taallakin syotiin nakkeja ja perunasalaattia! Piknikille ei kylla paase viela hetkeen kun maa on viela niin markaa, mutta olen jo etsiskellyt perinteisen nakoista piknik-koria rekvisiitaksi. Voi miten hienon talon olivat loytaneet!

Perunasalaatti tosiaan taitaa olla suomalaisille must-ruokaa... ;D
Meillä ei ollu. Ja munkitkin unohtui pakastimeen... ;D
Mutta ei haittane =o)

Ihanaaa kun kevät tulee.
Suomeenkin! ;D

très jolie maison ! et je suppose la raclette délicieuse !!!
J'attends la traduction !!! A+

Nyt tuli taas nälkä:) Voi mua yösyöppöä!

Jännä, kun välillä saan sulle kommentin lähtemään ja välillä taas en. Kiva kö nyt toimi:)

Saako tuon talon perään kuolata? Mieletön! Lieni myös aika iso?
Millaiset tontit yleensä taloissa on. Kulkeeko tonttiraja suurinpiirtein seuraavan naapurin seinässä- onko mitään yleispätevää neliömäärää?

Pligaat on kovin keskittynee´n oloisia ruokapöydässä :-D

Ei vappua ilman perunasalaattia, siihen ei vaan pysty.

Upea talo! Ja hyvin tunnelmallisia vappukuvia. Meiltä ei saatu, kun menivät liian liian lujaa, ipanat :-) Täytyykin varata kuvaussessioita varten piirrettyä & namipussia...

Raclettea..aaah. Voisin syödä vaikka joka toinen päivä. Ihan niin usein ei syödä, mutta ainakin kerran parissa viikossa.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.