2 bis / Jatkoilla
Victime de la pub / Lisää mainoksen uhreja

Da Vinci Code à Concorde

Lancement imminent de la machine infernale... Ils sont allés jusqu'à habiller la station Concorde aux couleurs du film, avec un film rouge sur toute la galerie. Impressionnant.

Un tel abattage médiatique couperait envie même à ceux qui auraient voulu voir le film. Mais n'étais-je pas réticente déjà pour lire le livre, alors que finalement je l'ai trouvé fort divertissant ? Certes, le livre pullule de détails énervants et le personnage de Dan Brown suscite un agacement certain, mais le capital sympathie d'Audrey Tautou et de Jean Reno suffira peut-être à faire pencher la balance.

Vuoden kohuleffa tulee valkokankaille huomenna, ja Concorde-metroasema on kelmutettu verenpunaisella tapahtuman kunniaksi. Uskomatonta.

Filmistä on puhuttu jo niin paljon, ettei kenenkään täysjärkisen luulisi edes haluavan kantaa ropojaan ärsyn Dan Brownin kukkaroon. Mutta harasinhan minä jo kirjan lukemistakin vastaan, ja pidin sitä suht viihdyttävänä. Ehkä Audrey Tautou ja Jean Reno onnistuvat kallistamaan vaa'an ?

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

*auts* Kaveri sai just houkuteltua lähtemään perjantaina tuota katsomaan.. kirjaakaan en ole vielä lukenut vaikka se tuolla hyllyssä on kohta 1,5 vuotta odottanut. Täytynee lukaista ennen perjantaita, jos leffa on huono voi muuten kadota se vähäinenkin kiinnostus ko. kirjan lukemiseen.

Eiku päinvastoin ! Katso leffa ensin, sitten syvennät kirjalla niin et pety. Juuri noin päin on paras !

Kerro sitten, en luultavasti malta olla menemättä jos babysitter löytyy...

=D

Meinataan ehkä miehen kanssa mennä perjantaina päivänäytökseen katsomaan kun pojat on koulussa ja miehellä vapaa noin muuten vaan...
Olen lukenut kirjan enkä pitänyt minään erityisen erityisenä vaikkakin oli ihan jees. Audrey Tatou:n takia voin mennä ainakin katsomaan kun tykkään hänestä. Odotan innolla muuten tämän iltaisia CAnnes’in avajaisia...tykkään kyylätä pukuja, ihmisiä ja hiukan elokuviakin:-)
Kuinkahan Kaurismäen leffa LES LUMIERES DU FAUBOURG menestyy?

Ai Kauris on Cannesissa ? Vautsi, en ole edes seurannut ketä siellä on. OSS 117 ei ainakaan... =D

http://www.u-blog.net/maurelita/note/304

Huh, aika uskomaton volyymi tuolla mainostuksella!

Itse en ajatellut teatteriin mennä katsomaan (kun kerta kirjan lukeneena tiedän kuitenkin miten siinä leffassa käy, eheh) vaan odotella DVD:lle asti, sitten voi vuokrata.

Ja niin - tuosta asemakuvasta tuli ihan järkyttävä ikävä ihanaan Pariisiin. Voi itku. :)

Juu, on Kaurismäki taas. Viimeksihän (tais olla 2001 tai 20020 sen leffa sai palkintoja..Kati Outinenkin jonkun..

Metroasema näyttää huipulta. Luulen, että joudun katsomaan ko. elokuvan, vaikka kirja ei ole missään vaiheessa kiinnostanut pätkääkään, liika vouhkaaminen aiheuttaa aina vastareaktion...
-minh-

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.