Petite revue de presse Eurovision / Jälkiviisustelua ja muuta
Vacherie ! / Pariisilaislehmiä

Footez-nous la paix / Fudisrauha

Nyt on taas se aika vuodesta jolloin pienessä ruudussa alkaa vilistä palloja... Onnekseni minulla on mies joka ei moisesta piittaa ; ainoa pallo jota pomputtelee tai joskus seuraa ruudussakin on keltainen pieni ja viuhuu mm Roland Garros -turnauksessa.

Kiitokset Ambiome logosta !Encore une saison où le ballon monopolisera le petit écran. Par chance, mon homme n'est adepte que de la petite balle jaune.

Merci Ambiome de m'avoir fait découvrir le logo !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Meillä ei onneksi myöskään pallot näy ruudussa missään muodossa, eikä lätkäkään kiusaa täällä, vielä kun sen sais näytöltäkin pois ;). Mutta ARGH ne formulat...!

Tennistä on kiva kattoo!! Tai ei siis sitä tennistä.. vaan sitä yleisöö.. kun kattoo sitä tennnistä.. päät
kääntyy-kääntyy
kääntyy-kääntyy
kääntyy-kääntyy

Miun mies kyllä katsoo jalkapalloa, mutta ei koskaan miun seurassa eikä myöskään kiukuttele, jos ei saa katsoa matseja suorana vaan nauhottaa ne kiltisti ja katsoo myöhemmin. Onneksi on TPS ja platinium-dekooderi!

Eksä traumatisoi miut aikoinaan. Kaikki matsit oli katsottava ja jos oli kaksi pulloa kaljaa jääkaapissa, niin tiesin, että tänä iltana meillä katsotaan jalista eikä muuta!

Minä katson jalkapalloa. En kuole jos matsi menee ohi, m utta katson mielelläni. Ja kaikki alkoi silloin -98 kun Ranska voitti...kuten kai monella muullakin naisella..siis kävi, että alkoi katsoa silloin futista.
Mutta jääkiekkoa enkä etenkään JÄÄKIEKKOSELOSTUKSIA en ole koskaan voinut sietää1

Minä taas siedän lätkää paljon paremmin kuin fudista ; ehkä juuri siitä syystä että sitä ei ikinä tule Ranskan telkasta...

=)

No tunnustan katsoneeni Sen Kuuluisan v98 matsin jossa Ranska voitti... seurueen mukana pizzeriassa La Rochellessa. Jo oli hulinaa.

:) Ihania lehmiä! Sanoo Tui, joka aikoo ihailla jalkapallo(ilijoit)a.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.