Pligaavision... + BANNERI !!!
Footez-nous la paix / Fudisrauha

Petite revue de presse Eurovision / Jälkiviisustelua ja muuta

Traduction française en cours sur la victoire finlandaise d'Eurovision - alléluia !!!

Olin aluksi niin ällikällä lyöty etten meinannut uskoa koko juttua. Nyt kun alan toipua ja uskoa että suomalainen mörköbändi voitti Euroviisut, tuli pakonomainen tarve kommentoida hitusen tännekin, jälkiviisustelun merkeissä. Möröt on pop !

Tunnustan että äärimmäisen epäisänmaallisena jätin seuraamatta koko kisojen alustelut, joten Lordi jäi aivan tuntemattomaksi - arvaatte siis mikä oli yllätys kun klikkasin ekaa linkkiä nähdäkseni voittajan. Luulin ripanneeni ja päätyneeni väärälle sivulle - eihän Europlisuissa tommoista VOI olla, EIHÄN ????

Perehdyin asiaan heti tutkailemalla kotimaisia blogeja juhlinnan tiimoilta, ja hupaisa viisujuttu tuli vastaan heti kättelyssä Juontajalla, sitten pari just sopivasti kalibroitua kommenttia ja tietenkin oman paikkakunnan tuuletukset Mediksellä joka tuli valistamaan pligaajengiäkin voitosta, peräti ranskankielisellä versiolla voittoisasta biisistä kommenttilootassamme !

EDIT : SusuPetal teki oodin Lordille ja kuvitti upeasti : Oh Lord, please don't let me be misunderstood...

Nettikahlailun sivutuotteena tutustuin The Guardianin euroviisulinkin kautta mielenkiintoiseen lontoolaiseen blogiin, jonka kirjoittaja Rachel from North London oli aloittanut blogituksen pelastuttuaan täpärästi pommi-iskuista, ja jonka kovaan menoon suomalainen hevirock näemmä sopii tiukasti... ainakin bilekuvista päätellen. =D


Ja loppupehmennyksenä törmäsin sattumalta maitoblogiin (ranskaksi) jossa esitellään Pariisissa tässä kuussa vierailevaa lehmänäyttelyä. Lehmiä olin ehtinyt jo näkemään kaupungilla, kuvia luvassa Flickrissä...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

APUA, miten joku voi olla seuraamatta euroviisuja =)))? Mä olen aivan viisuhullu! Olin raivona koko torstai-illan, kun täällä ei näytetty karsintakisaa, pah! Mutta oi sitä nautintoa lauantaina, kun alkoi pisteitä ropista Lordille... Suunnitellaan jo kovasti viisumatkaa ensi vuodeksi Suomeen kisoja paikanpäälle seuraan!

No enhän mä muistanut edes koko juttua *nolona* - olisi voinut kylässä tuulettaa oikein kunnolla voiton johdosta !

Helvetti on jäätynyt ja Marsista löytynyt elämää. Totta se on. Suomi voitti, kirous on kaikonnut ja kuljemme kaikki rintaa (rintoja) röyhistellen... ;D
Sitäpaitsi peittosimme Ruotsin, mikä tärkeintä, vaikka jääkiekossa tulikin "vain" pronssia.
Saa nähdä millaisen myllytyksen saa Yle aikaiseksi ensi kevään kisoihin.

Me, Marian studion Maria ja Tuumailun Tui, olemme perustaneet kollektiiviblogin Runotorstai. Käyhän tutustumassa ylläolevan linkin kautta. Blogi on vielä aivan alkutekijöissään, mutta toivomme sen löytävän osallistujia ja lukijoita. Mukaan tulee myös kuvablogi, joka on Runotorstain sisarblogi.

Kuvablogi varsinkin voisi kiinnostaa sinua. Ilmoitan sen julkistamisesta myöhemmin.

Nimeni ohessa kuvablogin linkki. Tervetuloa ideoimaan!

Kipin kapin kurkkimaan sinne ! =)

merci de m'apprendre que la Finlande gagne l'Eurovision.

Félicitations.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.