Camping
Teuf des mamans / Äitienpäivähumua

Température et escapades... / Hellelukemia ja pako saarelle

Livistimme miehen kanssa sillä kuuluisalla Ural-sivuvaunulla karkuteille Ré-saarelle poikien höyhensaarireissun ajaksi.

Aamu vietettiinkin päivystävällä lastenlääkärillä, kun Tom kuumeili jo kolmatta päivää 40°C hellelukemissa. Ei sen kummempaa kuin kurkku ja toinen korva punaisina, antibiootteja kehiin ja nukkumaan.

Teki hyvää päästä tuulettumaan ja nuuhkimaan suolaista meri-ilmaa, puhumattakaan niistä Saint Martin -kaupungin putiikeista...

Après les fées météo, les microbes se sont alliés contre nous : le petit Tom flirte avec les 40°C depuis avant-hier, et nous nous sommes décidés à consulter un pédiatre de garde. Verdict : la gorge et une oreille un peu rouges. Zou aux antibios et au lit...

Nous en avons profité pour nous évader avec le fameux sidecar Ural à l'Île de Ré le temps de la sieste, pour humer le bon air marin et les boutiques de Saint Martin.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Arghs, mitä maisemia- kuvia.
Kovin miellyttävät jo erilaisuutensa takia täältä silmää, ja mielikuvitusleikissä koluan putiikin jos toisenkin siellä :-)

Toivottavsti nuoren herran korvakipu talttuu, ja olo helpottuu.

Merci ; pikkuheppu nukkui jo yönsä paljon paremmin ja toivomme pääsevämme lounaalle koko porukan voimin saarelle...

Juuh, nuo maisemat on upeita!
Olettekos käyneet La Rochellen lähellä siinä saaressa, jossa on jonkinlainen linna ja siellä kuvattiin vuosia sitten sitä tv-sarjaa? Vai onko se juuri tuo Ré-saari?
Olisin siellä halunnut käydä, mutta aika loppui tuolloin kesken...

Puhut varmaan Fort Boyard -saaresta, missä on entinen vankilalinnake jossa on filmattu jotain seikkailukilpailuja ja aarteenmetsästyksiä. Se on ihan vieressä, sinne pääsee viereiseltä Ile d'Oléron -saarelta.

Emme ole käyneet, siellä ei ole muuta kuin tuo linnake mutta kun pojat ovat isompia on aikomuksena retkeillä risteilyillä. Yhdellä saarella autot ovat kiellettyjä ja sinne saa viedä fillarit mukana !

Jee...

Juuri tuota Fort Boyardia tarkoitin!
Mekin käytiin pyöräilemässä yhdellä saarella, nimeltään L'île d'yeu. Siellä oli kuitenkin muistaakseni autojakin, mutta ah, ne myrskyisät merimaisemat!!!

Just tosta puhuinkin ! Sinäpä olet jo kolunnut ne kivat paikat - meillä ei ole olevinaan kiire kun päästään sinne melkein koska vain... semmosta se on, ei osaa leikkiä turistia "omalla" maallaan.

=)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.