Footez-nous la paix / Fudisrauha
... à La Rochelle !

Vacherie ! / Pariisilaislehmiä

Kun mokoma Flickr ei toimi töistä (meiltä kielletään kaikki hauska sillä tekosyyllä ettemme muuten tekisi töitä - elämme diktatuurissa !), laitan toistaiseksi Vache-art -tempauksen lehmiä suoraan blogiin. Näitä löytyy ympäri Pariisia ; on hassua kun keskellä kaupunkia yht'äkkiä tulee märehtijä vastaan.

Foutu Flickr ne marche pas du bureau (on nous interdit tout ce qui est drôle - nous vivons sous une dictature !), donc voici ma collection Vache-art en miniatures, en attendant le grand format ultérieurement.

Virginie - meuh !!!  =D

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Näitä oli Brysselissä kaduilla ja kauppakeskuten sisällä yms kolme vuotta sitten ja digikamera lauloi, kun jokainen piti yrittää tallettaa. Erittäin piristäviä ovat! :-)

Hyviä kuvia oot näemmä sinäkin saanut.

Näyttely näemmä kiertää maailmaa - kohta Suomessakin ?

Meuh [möö], kuten ranskalaiset ammut sanoo...

No täältä sinun blogistasi löytyi jotain ihan MUUta. MUUn muassa.

Pistin muuten blogiin äsken yhden arvoituksen. Halunnetko kääntää sen ranskaksi? Olisi sympatique.

Ihanaa. Ammuuu.

Wau, mitä kantturoita! Minullekin tuli Äkkijyrkän peltilehmät ekaks mieleen, mutta kyllä nää on paljon tyylikkäämpiä ja monipuolisempia. Tuo ruohoon ja kukkaistutuksiin verhottu on mainio.

Voi, kun kömpisivätkin Suomeen saakka. Tai jonnekin tänne pohjoiskalotille.

Yritin etsiä sitä emosivua ja vastaan tuli ainakin Bryssel (http://tinyurl.com/fk3sk) ja Chicago (http://tinyurl.com/k5znk) sekä tietysti Pariisi (http://tinyurl.com/fqggd).

MUTTA sitte näkyi varsinainen sivu: http://www.cowparade.com jossa ei tulevien kaupunkien joukossa vielä ainakaan valitettavasti näy Vaasaa (eikä Hesaakaan).

ihania lehmiä!

sun valokuvissa näkyy aina hauskasti paikallista meininkiä, eri kantilta kuin naistenlehtien jutuissa. ikäänkuin osaat arvata, mikä suomalaista kotona lösöttävää perheenäitiä kiinnostaa :D.

Merci pour la dédicace et pour les vaches.... elles sont superbes!!! :-) Tu penses toujours à moi et à ma passion pour les vaches..... moi et les vaches c'est fusionnel.....

Bisous bisous!
Virge

Osasinkin arvata että lehmät saavat paljon suosiota - jostain syystä ne herättävät sympatioita yli rajojen !

Je savais que ça allait vous plaire - "ammouh" comme elles diraient en finnois.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.