Va au marécages / Painu suolle
Motivée motivée... pour la petite robe d'été / Kesämekkovillitys kuvina !

Ecole finlandaise donne le ton pour l'été / Suomi-koulun kevätjuhlissa jorataan

Pariisin Suomi-koulu on silkkaa rock'n'rollia : kevätjuhlassa tänään suvivirren sijaan isojen ryhmä tempaisi Lordi-coverin niin että jytisi, ja pienemmät ryntäsivät tanssilattialle hyppimään riemuissaan.

Keskiviikkoiltapäivisin toimiva Suomi-koulu lopetti hieman tavallisia kouluja aiemmin - "tavallinen" koulu jatkuu kesäkuun loppuun asti ; syksyisin koulut sitten taas alkavat syyskuun alussa.

La fête de fin d'année de l'Ecole finlandaise de Paris se termina sur une note très hardos : le groupe de grands a présenté la chanson victorieuse d'eurovision - euphorie généralisée chez les petits et même chez les moins petits. On n'en revient toujours pas d'avoir gagné !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Loistava Lordi-coveri! Jaa siellä vielä koulunpenkkiä hinkataan, kun täällä taas jo kesälaitumet kukoistavat vehreinä [ja omia lomiaan odottavat vanhemmat arpovat milloin mitäkin hoitotapaa laitumella kirmaileville koululaisilleen]. Kuulemma.

Jokohan Suomi-koulun ulkovessoissa on paperia..? Se tuli ensimmäisenä mieleen kun näin noi kuvat ja muistan paikan. MEillä opettajilla oli omat vessapaperirullat jotka olivat kovasti tarpeen varsinkin kun ihan pienet menivät vessaan....ja talvella siellä oli niin pirun kylmä...pihan perällä ja hanasta jääkylmää vettä ja se paskanen käsipyyhe roikkui viikosta toiseen siellä.

Mutta siis joo, SUomi-koulut toimivat siellä missä pystyvät - niin se on joka maassa - ja tuosta koulusta jäi erityisen lämpimiä muistoja..ihanat työkaverit mulla oli ja lapset tulivat sinne aina tosi innoissaan!
Me täällä kans kulutetaan koulunpenkkiä heinäkuun 6. asti. Suomi-koulu loppui jo pari viikkoa sitten.

Oli siellä eilen paperia... eikä tarvittu sitä inhaa pyyhettä kun kädet kuivuu 30°C helteellä itsestään. Talvella on joo kylmää, brr. Ihana koulu muuten, tosi tunnelmallinen - vaihtelua steriilistä tiilirakennuksesta jossa kävin ala-asteen ammoin Suomessa. Ja opet on ihania !

Hard Rock Hallelujah- se aito -kalpenee tuon vedon kuullessaan.
Meininkiä :-D

Ai mten riemastuttava Lordi-imitaatio!

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)