Motivée motivée... pour la petite robe d'été / Kesämekkovillitys kuvina !
Garden party

Noces de bois / Puuhäät

Puu on yksi suosikkimateriaaleistamme, oli kyseessä sitten sisustus, talon laajennus, grillaus tai lämmitys.

Erittäin ajankohtaista se sattuu olemaan sillä vietämme tänään "puuhääpäivää" (sattuu olemaan sama molemmissa maissa) : menimme naimisiin tasan viisi vuotta sitten La Rochellen kaupungintalolla, joka on komea kuin linna. Saimme vielä suuren juhlasalin vihkiseremoniaa varten, ja siinäpä oli prameat puitteet kerrakseen.

Pormestarintalon vihkimisen jälkeen juhlimme sulhasen vanhempien luona kahden tusinan joukolla, lähiperhe ja -ystävät olivat mukana ; seuraavana lauantaina pidimme puutarhajuhlat kaveripiirille kotonamme n 70 hengen voimalla. Ikimuistoisia hetkiä - ja sain käyttää hääpukua kaksi kertaa. Sitä Oikeaa minikolttua olikin etsitty urakalla...

Nous fêtons nos noces de bois aujourd'hui ! C'était il y a cinq ans, dans la grande salle de fêtes de la mairie de La Rochelle - digne d'un château - avec la proche famille et quelques amis.

Et le samedi suivant, nous avons remis ça avec quelque 70 amis dans notre jardin - combien de mariées peuvent se vanter d'avoir porté leur robe deux fois ?!  =)

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Onnea puuhääpäiväisille! Niin, äkkiä se aika menee! Ajattele, että syksyllä tulee pian 5v. myöskin, kun aloimme odottamaan esikoisiamme ja tutustuimme odottajissa! Mutta tosin ainakaan minä en ole sitten vastaavasti vanhentunut ainakaan ko. viittä vuotta tuona aikana... =))

Kiitos ! Niin, mehän vaan nuorennutaan kun kaikki muut ympärillä tuntuu vanhentuvan. On se kumma...

Bon wik !

Onnea vaan täältäkin!
Mulla on ollut suunnitelmissa skannata kuvia La Rochellesta koneelle ja laittaa blogiini, koska aina kun käyn lukemassa kuulumisiasi, tulee mieleen ne ihanat maisemat siellä Ranskanmaalla. Voih, kun sinne taas pääsisi! Vaikka onhan täällä kotonakin hienoja maisemia, mutta ei niistä osaa niin nauttia, kun ne ovat jokapäiväisiä!
La Rochelle voiskin olla hieno hanimuun-kohde sitten joskus jos naimisiin "joudun"...

Tarkistin luettelostasi ja meillä on tänä vuonna teräshääpäivä! Jee, sopii sisustukseen, kun kerrankin poikkeuksellisesti vietämme hääpäivää kotona. Ööf, mitenkä saisin aasinsillan tinasta Toscanaan tai aikoinaan olleista puuhäistä Dubliniin? Mutta sokerihäät sopivat aikoinaan ehdottomasti Lissaboniin ja pumpulihäät Kreikan saaristoon, en kyllä tiedä miten... Jaa, tulossa on kenties matka Brysseliin (pitsihäät), Norsunluurannikolle norsuhäitä viettään ja korallihäitä viettään tropiikkiin jos tuota listaa on uskominen...

Hauskaa hääpäiväniltaa! Upea sää, että kelpaa teidän juhlia puutarhassa!

Hyvää puuhapäivää! Linna on komea ja morsian kovin kaunis. Komea on myos sulhanen ja kaunis on päivä.

Minusta etenkin sulhasen silinteri on hieno. ;)
Onnea täältäkin. Enpäs tiedä mitä hääpäivää itse juhlimme viime kuussa, täytyy katsoa.

Onnea! Puu on hieno, sehän lisää aina vuosirenkaitaan:)

Félicitations !

Jännittävät kieli- ja kulttuurierot muuten noissa hääpäivien nimissä. Meillä tulee lokakuussa 8 vuotta täyteen, Suomessa ne ovat pronssihäät mutta ranskaksi noces de coquelicot, j'adore ! :) Varsinaisesti siis emme ole naimisissa, mutta pidämme kihlajaispäivää hääpäivänä, koska emme erittäin todennäköisesti tule koskaan menemään virallisesti avioon. Saman asianhan tuo ajaa.

Onnea, onnea! Ihanat kuvat taas. Uteliaana olisin tietty vielä halunnut nähdä häämekkosi edestä ja takaa :D. Sulhasen silinteri ja ruutuhousut aivan ihanat! Onnea vielä kerran!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.