Fiestas de footeux et de boulot / Fudis- ja duunijuhlaa
Shoe Bizzz : kenkämuotia !

Changement / Muutos [valokuvatorstai]

Le challenge photo de la blogosphère finlandaise de cette semaine se nomme "Changement", et j'ai choisi une photo de la Butte Montmartre vue du périphérique : le Sacré Coeur et les grues ; l'histoire et le BTP.

Valitsin tämän viikon Valokuvatorstai-haasteeseen Muutos-aiheen tiimoilla kuvan Sacré Coeur -kirkosta, nähtynä Pariisin kehätieltä. Historiallinen nähtävyys ja rakennustyömaat.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Vahva, vahva kontrasti :)

Historiaa ja uutta rakennusten avulla, sama aihe kuin minulla, mutta todella erilaisena. Aiha hurja yhdistelmä tuo rakennustyömaa ja kirkko. :)

Mun isäni on valokuvaaja ja hänellä oli muinoin näyttely nimeltään Muuttunut, muuttuva kaupunki. Ja aiheina paljon juuri tämän tyyppistä - tosin Tampereelta.
Tuossa sun kuvassa muuten jännästi välimatka hämärtyy..näyttää kuin rakennustyömaa ja kirkko olisivat kovinkin lähellä toisiaan.

Myönteinen tapa elää: rinnakkain. Aikakaudet ovat rinnakkain, edellisessä valokuvatorstain kuvassa ne ovat limittäin. Tässä ne ovat näennäisesti erossa, mutta samassa kaupungissa, samassa tietoisuudessa ihmisellä.

Tosiaan kuten Piilomajasta huomattiin, kirkko on oikeasti suht kaukana kehätiestä ja kuvassa on optista harhaa. Tästä tuleekin Sagrada Familia mieleen ; siellähän nosturit on melkein osa kirkkoa !

..ja siitä tulee mieleen että onko Notre Dame nykyään jatkuvasti jostakin hupun alla korjattavana?

Ei, ainakin maanantaina oli normaali. Sen sijaan Châtelet'n torni on hupussa... en ottanut kuvaa, vaikka olisi voinut verrata Christoon... *harmittelee*

uusi ja vanha, runuus ja kauneus.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.