Epaulée / Olkapäällä menee lujaa
Réunion de parents d'élèves / Vanhempainkokous koululla

Message codé / Salainen viesti [Valokuvatorstai]

Valokuvatorstain tämänviikkoiseen haasteeseen "viesti, merkki, logo, ikoni" löytyi aihe vakkaripuistostamme.

Lauantaisen fillariretken kohokohta oli taas kerran Seine rannalla komeileva puisto, josta on huisaa ihailla jokilaivoja kiipeilytelineiltä.

Liukumäen sivussa komeili salaperäinen graafinen tagi, josta emme ymmärtäneet muuta kuin vuosiluvun. Grafiittien salainen kieli on aina askarruttanut ; ihmettelen ymmärtääkö kukaan muukaan niitä.

Bonuskuvana pligaat keinumassa, jokilaivat taustalla ja isi yrittää hillitä hulvatonta menoa ennen kuin pikkupligaa lennähtää kuuhun.

Un message codé que nous avons découvert lors de l'expédition vélo samedi, dans un parc au bord de la Seine.

Les pligaaboyz se sont défoulés sur les balançoires, au point que pligaapapa fut obligé de modérer leur vitesse avant que le minipligaa ne soit expédié sur la lune.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Teillä on siellä näköjään ihan yhtä lämmintä kuin meillä täällä Suomessa. Tampereella tänään lämpöä +22 astetta. Koska tulee syksy?

heh. olen itsekin joskus koittanut lukea näitä tageja. onpa jotkut teinit joskus minua koittaneet opettaakkin niitä tulkitsemaan mutta taitaa jokaisella "taiteilijalla" olla oma tyylinsä koska enpä tuotakaan osaa lukea. tai arvaus oisi että eqj on alku :) sitten o tai q ja z tai j.

Hei, oletkos muuten koskaan ajatellut että nuo(kin) leikkipuistovehkeet ovat suomalaista dissainia? Rovaniemeltä lähtöisin oleva Lappset valmistaa juuri noita keinuja ja muita härveleitä, missä teidän pligaanne siellä innoissaan heiluvat. Tai sitten ne ovat ihan prikulleen samanlaisen näköisiä kuin Lappsetin leikkupuistovehkeet.

Aika hauskaa ajatella, että ei se suomalainen design ole niin kovin kaukana siellä maaimallakaan...

Vautsi, eläköön Rovis ! Ens kerralla taggaan sinne Made in (Finnish) Lapland... siinä sitten ovat sormi suussa mitähän TOIKIN tarkottaa ?!

=D

Hei! Kyllä toi kiikku näyttää tosiaan erehdyttävästi Lappset-kiikulta. Se jos jokin on oivaa harmaata eminenssiyttä; vaikuttaa ulkomaiden lapsiin jo pienestä pitäen näin salakavalasti :-)

Asiasta viidenteen, onko siellä tammikuussa vain kylmä, vai tosi kylmä? Matkatoimisto väittää päivän keskiarvoksi tuolloin 7 astetta, mutta matkatoimistot nyt aina pruukaa vetää niitä vähän ylävoittoisiksi varsinkin etelänkohteissa. Mitä Pariisikin melkein on :-)

Voi ei!
Ihan samanlaisia komeilee täällä Lahdessakin vähän joka toisessa seinässä, aidassa, roskapöntössä yms...=(

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.