Graceland, France
Dimanche anniv / Eiliset synttärit

Shopping et tendances mode / Shoppailua ja muotitrendejä

Suuren tavaratalon muotipläjäys suoraan Pariisista !

Etsimme anopille synttärilahjaa ja samalla tuli katsastettua syys- ja talvikauden kuumimmat trendit yhdessä kaupungin kuuluisimmista tavarataloista.

Sivuoireena löysin elämäni housut IKKS-merkin osastolta. Huono uutinen oli nujertaa minut ; maksoivat mokomat 150 euroa. Tässä valossa oli hyvä uutinen että kokoani ei ollut jäljellä. Kuva tarttui muistikortille laihaksi lohduksi, vasemmanpuoleisimman kuvan oikealla, lahkeista "napeilla nostettavat" ruskeat unelmapöksyt. *nyyh*

Budjettikysymyksen voi unohtaa soveltaessaan muita valtatrendejä syysasuunsa : eri kuosiset sukat ja sukkikset ovat pop. Isommista kuvista Flickr-muotipuolella voi tarkistaa miten oivat ovat leopardi- tai pitsisukat.

Tendances automne-hiver 06/07 en direct d'un grand magasin parisien...

En shoppant pour un cadeau pour ma belle-mère, nous profitâmes de jeter un oeil à l'offre des rayons. Concluant !

En guise d'effet (in?)désirable, j'ai trouvé le pantalon de ma vie chez IKKS. La mauvaise nouvelle était qu'il coûtait 150e ; la bonne - dans cette configuration - qu'il n'y avait plus ma taille.

J'ai tout de même souhaité en garder un souvenir sur ma carte mémoire ; cf la photo de gauche, pantalon de droite. Une pure merveille, le bas du pantalon boutonnable.

Photos plus détaillées dans mon rayon Flickr mode - on peut également y admirer les effets des mi-bas et collants fauve : léopards et autres motifs à l'honneur. Rrrrrrrrr...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Laitan sulle s-postia nyt vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Huomenna lento Pariisiin, tiistaina aamulla Strasseen. Ajatus olisi tulla joko ke tai to takaisin Pariisiin, josta lento lähtee perjantaina aamupäivällä.

Jos sulla on suositella ei edullisia vaan HALPOJA majoituspaikkoja Pariisista, vastaile mun mailiin.

Oon ihan täpinöissä. Paris, c'est formidable!

Heippa! Sain kuulla blogistasi kun äitisi kertoi siitä minun äidilleni. Olen lukenut mielenkiintoisia juttujasi ensin ranskaksi (ne kohdat, jotka ymmärrän) ja sitten suomeksi. Hyvää treeniä ranskan taidoilleni.
Olen kotoisin Lahdesta ja olen lukenut ranskaa pitkänä kielenäni. Olen nyt Salpausselän lukion kolmannella luokalla ja (ranskankin) kirjoitukset ensi keväänä.
Jutuistasi päätellen olet melkoinen shoppailija ja uusimmista trendeistä hyvin kiinnostunut. Olen tulossa Pariisiin viikon visiitille tämän kuun lopussa, tavoitteenani päästä puhumaan ranskaa, nähdä Pariisia ja shoppailla. Ajattelin, että sinulla saattaisi olla joitakin hyviä vinkkejä ? Olen muutenkin kiinnostunut ranskalaisesta kulttuurista ja ranskalaisuudesta.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.