Garde-robe idéale (1) / Ihanteellinen vaatekaappi (1)
Garde-robe et discothèque idéales (3) / Ihannevaate- ja levykaappi (3)

Ma garde-robe idéale à moi (2) / Minun ihanteellinen vaatekaappini (2)

Pour faire suite au post de ce matin sur la garde-robe idéale, voici mes basics - très marron, encore et toujours

Mêmes choix que les gourous, mais un peu moins classiques, plus tendance... Force est de constater que mon armoire évolue dans les tons marron depuis quelques années déjà. La réglisse remplacée par le chocolat !

Donc, un petit haut lycra, col danseuse et manches trois quart - ici agrémenté d'un gilet zippé en voilage.

Un pantalon stretch ajusté et évasé vers le bas ; décidément j'ai du mal avec le slim ! La grosse ceinture couverte de pièces de monnaie anciennes fut dénichée dans une boutique branchissime de l'Île de Ré.

Et pour finir des bottes imitation croco, trouvées à La Samaritaine (bouhou), lors d'un safari shopping entre copines. Un de mes premiers posts... seulement en finnois, sorry.

Jatkoa aamuiseen postaukseen ihannevaatekaapista, oman makuni mukaan

Perusvalintani ovat hyvin ruskeita, ei yhtä klassisia kuin gurujen, mutta käyvät lähes kaikkien muitten vetimieni kanssa.

Siis, se 3/4-hihainen lycra-paita, avaralla pyöreällä kaula-aukolla - tässä piristettynä harsojakulla jossa vinha vetoketju.

Jo mainitsemani tyköistuvat lahkeisiin levenevät housut ovat varma valinta, kun aamulla sormi menee suuhun. Ne kruunaa leveä vanhoilla kolikoilla koristettu painava nahkavyö, joka löytyi Île de Ré -saaren huipputrendikkäästä putiikista vuosia sitten.

Pilkkuna iin päällä rakkaat Lundi Bleu krokosaapikkaani, joissa on yht'aikaa terävä ja tylppä kärki ja tismalleen sopiva korko. Aarre löytyi nyt suljetusta tavaratalosta La Samaritaine, tyttökavereiden kanssa tehdyllä shoppaillusafarilla. Ensimmäisiä postauksia blogissani !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Hyvältä näyttää ja kenkien korko on tosiaan juuri sopiva. Hauluaisin itsekin tuollaiset kengät.

Sulle sopii tosi kivasti kaikki tuollainen vinkeä. Mä olen niin tylsä, että mä näytän lähinnä pateettiselta, jos yritän laittaa jotain vinkeetä ja trendikästä vaatetta päälle. Ikuisesti paitapuseroon ja suoriin housuihin kahlittuna. Vai johtuuko se mun opettaja-byrokraattitaustasta, että tyyli omi minut, enkä minä tyyliä...

*lähtee nyt pukemaan arkiasunsa päälle ja miettii vimmatusti, että lyhyt vai pitkähihainen t-paita neuletakin alle*

Ja höpsis, sullahan on aina hypra-trendikkäitä MERKKIvetimiä, kun minä taas vetelen halvilla eikä niin eettisilläkään merkeillä (pälyilee mm kotimaan naapuriin), tai semmosilla puoli-laadukkailla wanna-be-trendy kuten Motivi, Mango, Mexx ja Morgan. (MMMM rulettaa !!!)

Villatakki unohtui, niistä voisin tehdä ihan oman vilukissapostauksen, koska löytyy irtohihoja ja kaulureita ja ties mitä joka lähtöön. Brrrrrrr.

Trendi ja muoti ovat sanat, jotka naisten lehdet ovat sotkeneet pahemman kerran ja ne voivat olla jopa ristiriidassa.

Miesten pukeutamisessa liivittömyys on trendi, mutta liivit ovat muotia.
Trendi on pitkän aikavälin kehityssuunta ja muoti kauden mukainen ilmiö.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.