Encore id kdo / Vielä joululahjaideoita
Netvibes + MySpace + Blogger = Webjam ?!

A la recherche d'un LeapPad en finnois / Etsimässä suomenkielistä LeapPadiä

Suomenkieliset vimpaimet haussa

Tietäisikö kukaan lapsellinen onko olemassa suomenkielisiä LeapPad -ohjelmia tai vastaavia "läppäreitä" pikkuisille ?

Pligatsujen lempivimpaimia on minitietsikka LeapPad jossa "piikkikortilla" on erilaisia ohjelmia, mm Nalle Puh ja hunajapuu. Sen avulla opitaan laskemaan, tunnistamaan värejä jne...

Kun härvilän ohjelmakortti on poissa, toosa puhuu vain englantia, ja Tom toistaa aidolla brittikorostuksella "LeapFrog", "Bye-byyye" ja ne pari hassua muuta jotka tulee kortin puuttuessa. Tästä innoittuneena ajattelin että kieltenopiskelu maittaa, ja toisen kotikielensä suomen opiskelu voisi maittaa näinkin, äitinsä luuhatessa toimistolla.

EDIT : pukille tiedoksi että kun lahjat ovat jo pulkassa, tämä tulee keväisiä synttäreitä silmälläpitäen vain tiedusteluna. =)

Recherche LeapPad ou équivalent en finnois...

Nos pligatsouilles adorent leur "portable" LeapPad avec notamment Winnie et l'arbre à miel.

Vu l'enthousiasme du petit Tom quand l'engin lui parle anglais en l'absence de la cartouche, je pensais profiter de l'engoument pour renforcer leur deuxième langue. En attendant de trouver l'équivalent en finnois, nous avons droit à des "LeapFrog" et "Bye-bye" avec un pur accent british !

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mulla äiti on tainnut ostaa veljen pojalle suomenkielisen lasten tietsikan. Taisin nähdä vastaavan jossain Citymarketin mainoksessa. Kyselepä Suomen sukulaisilta, varmasti löytyy. Se oliskin jännä tapa oppia suomenkieltä.

Haa kivaa, kyselenkin sitten ajan kanssa synttäreitä varten. Harmi ettei tohon samaan saa ohjelmia eri kielillä, se olisi ollut niin kätevää... mutten nyt ihan vaan kätevyyden takia opetuta englantia, sen kerkiää sitten kun on molemmat omat kielet hallussa ! ;-)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.