Shoppeuse en folie / Shoppailun huumaa
Bombay = Lille ?!

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Tämä olikin aika hurja: http://www.linternaute.com/femmes/luxe_mode/diaporama/0701-ski/5.shtml
... de Pipolaki :-D

Hiukan vain eri tyyliä kuin odotin noitten yo esimerkkien jälkeen.

Kun yritän esittää kommentteja niin palvelu syyttää spämmäyksestä ;) taitaa olla väärä mielipide...

Huijui ;) Täytyy sanoa että tällaisissa vetimissä ei meikäläinen kyllä lähtisi rinteisiin vaikka maksettaisi. Tai no - noista designer-suksista voisi jollain maltillisemmalla asukokonaisuudella saada itse asiassa ihan ykkösasusteen.... Se vaan tuppaa olemaan niin että luonnon helmassa kiille ja kimalle näyttää aina vähän groteskilta ;)

Kommentin alkuosa kelpaa mutta loppu ei.. menisköhän näin erikseen? Eli piti vaan kehua siitä että aina esittelet kaikenlaista villiä uutuustuotetta ;)

Joo pahoittelut palvelun tökkimisestä ; uuden vuoden myötä entistä surkeampaa. Eilen mun sivupalkki katosi ja tilalle tuli toisen käyttäjätilini Pariisin piiperoitten palkki ; nyt on sitten pari kk vanhat linkit - nyyh.

WordPressiin muutto kaatui siihen ettei se salli java scriptiä. Mur. No kai mä vielä jostain löydän Sen Oikean Blogipalvelun. MySpace on aika nuiva, sitäkin on tullut kokeiltua. Tusina blogiraakiletta haahuilee nettiavaruudessa mutta oikea vaan roikuskelee täällä - haluan muuttaa vasta kun kaikki toiveeni toteutuvat.

Villit uutuudet ovat suosikkejani, ja eihän niitä aina tarvi itse käyttää. Meidän kotimaan hiihtolomalla on tiedossa lähinnä pulkkailua mumulan mäissä ja poikien hiihtokoulua pihalla... paljetit pihalle !!!! =D

H U H ! :-)

Nuo Chanelin sukset on kyllä niin chic, että tollaset voisin ottaakin. Mutta sitten kyllä pitäisi esim. oranssi Haglöfsin kuoritakkikin vaihtaa johonkin chicimpään ja melekin kaikki muukin siinä sivussa ja lopulta olla kokonaan laskematta!

Hyvää uutta vuotta muuten!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.