Butin de Noël / Jouluinen lahjasaalis
DJ Pligaa !

Virkesamplausta 2


Hui, haastevyöry ajoi ylitseni - useammankin kerran.

Edellisestä tarinakiertiksestä onkin jo kulunut aikaa ja vanha hyvä viiden virkkeen kiertis heräsi uuteen elämään uusien blogituttavuuksien siivittämänä.

Fuskaan hieman enkä rajoita tätä viiteen virkkeeseen, kun noin huisaa tekstiä on tarjolla. Haaste on jo niin vanha etten heitä ketään jutulla. Tässä oli vaan näin herkullista glamuuria. Mmm...

Kauniita unia !


                                                       * * *

Illan juhlat suurlähettilään virka-asunnolla olivat oikein onnistuneet. Vieraita oli talo täynnä ja tunnelma katossa. Normaalisti en salli itseni odottaa liikaa mistään, ettei tule pettymystä, mutta nytpä kaikki odotukset täyttyivät, ja ylikin!

Nyt kun lahjapaperit ovat sekajätteissä, portviinipullon pohja häämöttää ja cassatapallot ovat muisto vain, lienee syytä kertailla kuluneen joulun tapahtumia. Eihän tätä sekasotkua uskalla viedä ulos porttikongistakaan.

Jos maailmaa ja sen sisällä olevia ymmärtäisi paljon paremmin, kaikki asiat eivät ehkä olisikaan niin hauskan kummallisia ja pohdinnan arvoisia.

Minulle tuntematon mies sujautti lähtiessamme käteeni moneen kertaan taitellun paperilappusen. Luin lapun vasta terminaalissa, miehen jo kadottua lentokentän hulinaan. Olisiko tässä seuraaja Manolo Blahnikille tai Christian Louboutinille? 

© Tytti, Saara, Majlynn, Tirppa, Kuraattori, Dallas Pullaa, Muotileikki.

Kuvituksena edellisen virkemeemin kauhtuneen näkymän kontrastiksi uutta seinäväriä :

Désolée ; une fois n'est pas coutume - ceci est un circulaire où il fallait bâtir une histoire avec des phrases de différents blogs.

Impossible à traduire, et encore plus improbable transposé dans la Blogosphère francophone - je ne lis quasiment pas de blogs d'ici !

Il ne vous reste plus qu'à faire des aller-retours avec un dico, promis le prochain sera à nouveau un vrai post bilingue. *bonne résolution !*

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Kuinka herkullinen tarina! Mietin ja mietin, minkä virkkeen nappasit minulta. Olit ympännyt sen niin hienosti! Ja sitten hokasin kirjoittaneeni yhdessä virkkeessä rehottavasta tukastani.

Tämä oli hauska juttu! Jännä lukea omaa tekstiä toisen blogissa, eri yhteydessä. Jännittää, että mites se oma tekele nyt pärjää :)
Sinä olet tosi ahkera blogisi päivittäjä, mikä on hauskaa ja ansaitsee kiitoksen! Itsekin yritän vähän tsempata..

Nyt on kyllä puhti poissa päivityksistä, kaikenmaailman pöpöt vaivaavat pligaa-jengiä. Se tuntuu heti blogilistallakin ; katosi 7 tilaajaa parissa viikossa. Nyyh. Ja niisk (fluddssaa...).

=)

Hehee, kiitos lainauksesta :) Taisinkin tämän kertaalleen lukea, mutta en huomannut mitään erikoista. Joten hyvä että kerroit!

Hih, olipas hauskaa nähdä omaa tekstiään toisen tekstissä :D. Hauska idea muutenkin, tulen kyllä lukemaan jatkossa!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.