Marimekko sur la couv / Unikkoa trendipokkarin kannessa !
Go country go country... / Pligaat maalla

Fêtes et cauchemars / Biletystä ja painajaispäiviä

Aivan hirvittävä päivä : hutero olo duunin eilisen Austin Powers -illan jäljiltä, koulusta soitetaan ettei kukaan ole hakenut lapsia...

... eikä hoitotädistä ole jälkeäkään, kaikkea monimutkaista ja teknistä testattavaa koko päivän, ja kaiken huipuksi blogini kuten myös Vuodatus ja erinäiset muut blogipalvelut ovat nyt kiellettyjen listalla töissä. D'accord, u-blog on helppo nakki - mutta mistä ranskalaiset muka tietävät vuodatuksen olevan samaa kamaa, kun taas joku over-blog toimii. Flickr toimii taas uudelleen.

Käsittämätöntä - ja huolestuttavaa. Valvotaanko minua ? Istuuko joku puolituttu it-puolen kundeista tarkkailemassa missä surffailen ? Meille on ilmoitettu tämän olevan mahdollista, mutta kuka sitä nyt olisi ottanut vakavissaan. Onko Top-40 listani kielletty ? Kaikki missä luuhaan liian usein ? Missä olen käynyt yli 10 kertaa viikossa ? Päivässä ?? Tunnissa ????? Hui.

Mutta duunipippaloissa oli kerrankin julmetun hauskaa ; hutero olo oli täysin ansaittua. Apollo-ravintolan puolesta meille oli peruukit ja irtoripset ja muu rekvisiitta, aitoa Austin Powers -tunnelmaa pönkittämään.

Journée cauchemar intégral : me sens glauque après la soirée Austin Powers du boulot hier, l'école maternelle appelle pour dire que personne n'est allé chercher les enfants...

... et qu'ils sont sans nouvelles de la nounou depuis une demi-heure, des tests compliqués et techniques au boulot et - ô malheur suprême - mon blog fait partie des sites interdits au bureau maintenant. Alors que Flickr marche à nouveau. Je préférais dans l'autre sens. Over-blog marche ; solution de répit de bloguinette en détresse ?

Mais du moins l'état de délabrement généralisé au bureau fut mérité - une soirée Austin Powers avec les déguisements fournis : faux cils, perruques, lunettes, robes, pantalons hippie, chapeaux... Yeah baby yeah.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Wops, onneksi meillä ei ole tällä hetkellä yhtään IT poliisia, saisi surffailla netissä niin kauan kun jaksaa jos vain ehtisin tässä koneella istumaan.

Hohoo, näyttäis siltä niinkuin teillä osattais töissäkin pilettää! Mahtaava kun kaikki on pukeutuneet ja on ollu rekvisiittaa tarjolla. Ihan reilua, kun moni ei viitsis hankkii yksien pieliden takia kaikkee tuota sälää. Lystiä näyttää olleen! Hutera olo on usein ansaittua ;)

Hihhii, mahtavan näköiset kemut! :)

Ja huhhuu, onneks ei täällä meillä valvota surffailua noin. Vaikka en kyllä yhtään ihmettelis jos yliopiston rehtori tarkkailis työhuoneessaan monitoreista missäpäin nettiä ihmiset työajalla luuraa. :D

Meillä on palkattu oikein henkilö tarkkailemaan meidän nettisurffausta. Joten näin lounastauolla/kahvitauolla surffailu onnistuu. Työaikana not.

Quelle soirée ! Avec les quelques photos que tu viens de faire paraître je crois que je vais me précipiter sur l'ETTP pour en savoir plus...

Meilläkin töissä valvottiin surffausta IT miehen ja minun itseni toimesta. Hieman oli nolo olo, kun työpaikan surffikuningattareksi paljastui kaalimaata vartioinut vuohi itse. Sovittiin sitten IT:n kanssa, että oikeesti ei vartioida ketään sanotaan vaan että juu, juu ollaan seurattu eikä kukaan niin kamalan paljon siellä netissä luuhaa.

Jään odottamaan jännitysnäytelmän osaa II eli miten tämä päiväkoti episodi päättyi.

Kertakaikkiaan mainion näköiset pippalot! :) Oliko paikalla itse Austin Powerskin, illan kingi siis, vai oliko henki vain tärkein asia?

Very shagadelic !
Nous sommes jaloux de cette soiree ! Vous avez du bien vous amuser.

No itse Austin oli oikealla puolellani, kuten kuvasta näkyy ! =D

Lapset oli sitten haettu n kolme varttia myöhässä ; hoitotäti oli ollut sairaalassa viimeviikkoista leikkausarpeaan tarkistuttamassa ja metrot olivat mättäneet. Ei ollut ottanut koulun puhelinnumeroa mukaan (tosi älykkäästi ko koulu ei ole löydettävissä numerotiedustelun kautta - ei silti että olisi yrittänyt sitä...) eikä uskaltanut vaivata minua "turhaan".

Koulun johtajatar sitten soitteli ympäriinsä löytääkseen jonkun joka olisi tiennyt koska kersat haetaan. Olin tikahtua huoleen (itse tunnin metromatkan päässä eli täysin puh pah pelistä pois) ja mimmi kyllä sai kuulla illalla että jo 5 min myöhästymiestä ilmoitetaan. Mikään ei ole pahempaa kuin epätietoisuus.

Hélène on croyait te voir parmi nous ! Ben alors ? T'as vu la pure ambiance, on n'en revenait pas à quel point c'était groovy. (Sinon pour vous rassurer pour les pligaa, la jeune fille avait 40min de retard pour cause d'un rdv à l'hôpital ayant débordé... elle s'est confondue en excuses mais n'osait pas m'appeler - et l'école n'est pas dans les pages jaunes. Pratique.)

Tout est bien qui finit bien ! Et chuis même plus glauque. ;-)

Tuo on tylsää, jos työntekijöiden nettisurffailua tuolla lailla seuraillaan. Ei ole kiva juttu. Sano, että jotenkin "vahingossa eksyn sinne sivustolle".
Ainakin hauskan näköiset bileet teillä on ollut ja meinikiä näyttää riittävän. Minäkin jänniittyneenä kuulisin episodin lopun, että mitenkäs koululaisten sitten kävi?

Tuo on tylsää, jos työntekijöiden nettisurffailua tuolla lailla seuraillaan. Ei ole kiva juttu. Sano, että jotenkin "vahingossa eksyn sinne sivustolle".
Ainakin hauskan näköiset bileet teillä on ollut ja meinikiä näyttää riittävän. Loppu hyvin...kaikki hyvin, kun luin tuon episodin koululaisten kotimatkasta. :)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.