Interrogations blogosphériques / Blogistanilaismietteitä
Coq sportif au four / Urheilullinen kukko uunissa

Virée chez Trophy / Moottoripyöräkaupassa

Ce matin, notre sidecar Jawa est parti en révision "dans sa maison" chez Trophy Motos.

Inutile de préciser que les pligaaboyz ont adoré : magasin loft dans un ancien entrepot, des motos partout, un babyfoot... On comprendrera aussi pourquoi le chef de bande pligaa aime à faire un saut chez Jean.

Tänä aamuna veimme Jawa-sivuvaunumme huoltoon "kotiinsa" Trophy Motos -liikkeeseen.

Ymmärrettävistä syistä pligatsut nauttivat reissusta : vanhassa varastorakennuksessa piileskeli loft-tyylinen ateljee upeine moottoripyöräkokoelmineen, ja babyfoot-peli. Ei ihme että pligaa-jengin pomokin tykkää poiketa täällä välillä, kaimaansa moikkaamassa.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mä viihtyisin tuolla loistavasti. Whenever.

"Ei ihme että pligaa-jengin pomokin tykkää poiketa täällä välillä, kaimaansa moikkaamassa." - Ai, onko sielläkin siis joku Maurelita?
:-D

Tuon jalkapallopelin nimi on espanjaksi "futbolín", ja minä sitten _vihaan_ sitä koko sydämeni pohjasta. Aina, jos satun insinöörien kanssa sellaiseen baariin, missä on futbolín, saan istua yksin koko illan... plääh. (Olen porukan ainoa, joka ei pidä tuosta pelistä.) Onneksi työpaikan lähibaari sai purkutuomion! Se oli nimittäin ainoa paikka lähistöllä, mistä tuo hirveä kapistus löytyi.

Upea paikka ja vielä Seinen rannalla, rantatien toisella puolella on heti jokilaivat !

Olen delegoinut pligaa-jengin pomouden miehelle, mutta ovelasti oivattu tuo sisäpiirin vitsi... =D

Mäkään en tykkää babyfootista ; nuijaa kun kaikki äijät on samassa vartaassa - toista se oli lapsuuteni stiga-lätkäpeli, jossa jokaisella ukolla oli oma toiminta-alueensa ja pyörivät kuin väkkärät. Semmoinen pitää hankkia Suomesta sitten jonain jouluna. Hiihtolomalla voidaan testata poikien valmiutta moiseen tekniikkapeliin.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.