Future pergola / Vilpolaa etsimässä
B-Day / S-päivä !

And the winner is... de Nîmes !

Keskiviikkoisten nettiostosten tuloksena ainoastaan yksi tilaamista hameista sai hyväksynnän ja on heti koeajossa : lyhyt "dirty stone" -värinen denim farkkuhame. (Kuka muuten tiesi että farkku-nimike on alkujaan peräisin sanonnasta "de Nîmes" eli Nîmes-nimisestä Etelä-Ranskan kaupungista ?!)

Muut on onneksi helppo palauttaa, ja samalla tilaan miehelle Levi's-merkin motoristimallisen farkkutakin !

Mon shopping en ligne de mercredi se solde avec un seul article ayant obtenu ma bénédiction : un petite jupe denim de couleur dirty stone, les autres étant heureusement faciles à retourne. J'en profite pour commander pour le chef de bande pligaa une veste Levi's coupe motard !

Saviez-vous que le terme denim vient de l'appellation "de Nîmes" ?!

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Minä tiesin! *pätee* :D

Kivan näköinen hame! Denim on kyllä kätevä materiaali, siihen voi yhdistää melkein mitä tahansa ja aina näyttää hyvältä.

Melkein nîmesiläisenä minäkin tiesin tuon!

Ihana hama ja miehenkin takki on aikas rouhee. :)

Siis hame...Taas on hoono soomi -näppis käytössä...

Minäkin tiesin! Että pakkohan sitä on tulla sillä pätemään myös. Jostain syystä tiedän Ranskasta kaikkea nippelitietoa, vaikka olisi ehkä parempi tietää laajempia asioita, kuten vaikka selkeästi Ranskan koko historiankulku ... sanoo nainen, joka yksi päivä kuunteli oppilaiden Napoleon-esitelmää, ja mietti, että kaipa tuo on oikeasta tietoa,enpä siitä ainakaan mimtään väärää osaisi sanoa...

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.