Célèbres - Olemme lehdessä !
Future pergola / Vilpolaa etsimässä

J'ai rien à m'mettre / Apua mitä mä laitan päälleni

Ensi viikon Suuri Tapahtuma lähestyy kauhistuttavalla vauhdilla, ja aika tuntuu sulavan käsiin kuten poikien toissaviikolla kotimaassa tekemä lumiukko.

Dramaattisin ja akuuttisin ongelma on se raivo-trendikäs asu. Olen ehtinyt jo koluamaan lempikauppani kuten Mango, Morgan, Motivi, Sinéquanone, Mexx, Zara jne, eikä ole vielä mikään ihmetys hypännyt syliin.

Alla pikainen saalis nettikaupasta La Redoute, mietin pitäisikö joku noista kokeilla. Ai miten niin minulla muka aina samanlaisia kuteita ?! Trendien sijaan useimmiten kuitenkin päädyn "omannäköisimpään".

L'Evénement Majeur de la semaine prochaine approchant à grands pas effrayants, le temps restant fond comme le bonhomme de neige des garçons au soleil.

Le problème principal s'avère être la tenue furieusement tendance. Ayant déjà écumé mes préférés du centre commercial à côté du bureau (Mango, Morgan, Motivi, Sinéquanone, Mexx, Zara etc), aucune merveille ne m'a encore sauté dans les bras.

Ci-dessus un butin rapidement cueilli sur le site de La Redoute, pourtant moyennement reputé chébran et pourtant avec quelques nippes, certes pas du plus original mais tout à fait dans mon style.

Comment ça toujours les mêmes ?!

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

mainioita vaatteita. keskellä oleva ei niin kiehdo lappunsa -lappuhaalarimaisuutensa - kanssa, mutta reunat ovat napakymppejä.
'Raivo-trendikäs :-)

Minä preferoin oikeanpuoleista mekkoa! La Redoutella on ihan kelvollista tavaraa, olen tilaillut sieltä silloin tällöin kesämekkoja ja t-paitoja. Käytkö muuten koskaan Carollissa? Se on ranskalainen ykkösmerkkini, mutta toisaalta minä taidan olla tyyliltäni enemmän klassinen kuin furieusement tendance... Alain Manoukian on myös hyvä, samoin 123.

Je n'avais pas vu ces vêtements dans La Redoute, moi!

Tilasin sitten kokeilumielellä nuo kaksi "kurkkusalaattia" eli maastokuosiset. Saa palauttaa 2vk sisällä, ilmainen toimitus naapurikadun kukkakauppaan joka on auki jopa sunnuntaisin.

Caroll ei ole lemppareitani mutta joskus olen sieltä jotain löytänyt. Ehkä ei tarpeeksi repäisevää minulle - leikin mielelläni nuorta ja kapinallista - heko heko.

Eh oui Johanna, c'est bien planqué mais en fouinant on trouve des petites perles. Enfin, reste à voir ce que ça donne en vrai : verdict samedi, livraison chez mon fleuriste. (Ton prénom c'est mon troisième prénom !)

=)

Mun suosikki taas oli tuo keskimmäinen, jos olisin hoikka, niin avot! pukeutuisin tuollaiseen heti :O)

Mä olisin varmaan näistä valkannut ton vasurin, mutta oikeanpuolimmainenkin näyttää oikein kivalta. Voisin jotenkin jopa kuvitella sen päälläsi, ihan noin vain kuvien perusteella :) Kaikki tosin ovat kivoja, joten valinta tuskin näillä eväillä menee vikaan.

En ole oikein armeija-/metrokuosien ystävä, joten valitsisin noista oikeanpuoleisimman :) Itse asiassa voisikin mennä metsästämään jotain vastaavaa mekkoa joskus, näyttää niin kivalta...

Mä nyt kyllä kysyn, että onko tuo maastokuvio tosiaan vieläkin in? En ole siihen hirveemmin ihastunut. Tosin ei tällä hetkellä menisi päälle edes nuo mekot..

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.