Rips räps rix...
Tsirp tsirp tipu tipu tipu...

Am stram bobo / Puh pah blogista pois

Viluttaa aivan sairaasti. Käytyäni aamulla lääkärillä jolta ropsahti antibiootit poikineen ja sairasloma koko viikoksi, olin koko iltapäivän peiton alla täysissä pukeissa ja paleli aina vaan. Tropit auttaa hieman mutta roikun sitkeästi 39°C korvilla. Ansaittu saikku, ei ainakaan huono omatunto.

Edellisestä kerrasta on varmaan yli kaksikin vuotta, olen aina raahautunut duunin puolikuolleenakin. Sitä typerää suomalaista sisua. 19 vuotta luterilaisuutta hanavedessä (käsite © Anna-Jo) jättää jälkensä.

Je grelotte. Après la visite chez le médecin ce matin, je suis repartie avec un arrêt maladie jusqu'à vendredi et des tonnes d'antibios etc. Toute habillée sous ma couette, impossible de me réchauffer, je continue à graviter au-delà de 39°C.

Au moins je n'ai pas mauvaise conscience, vu mon état l'arrêt est totalement justifié. Normalement je me traîne au bureau même agonisant à l'article de la mort - 19 ans de ce foutu protestantisme au robinet laisse forcément des traces...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Voi kurja sentaan, parantuilemisia!!

Parantumisia, paljon lepoa!

Voihan harmi. Ei ole kiva sairastella kauniin kesän kynnyksellä. Niin se vaan on, että tautia pukkaa täälläkin päin monessa perheessä. Kop-kop...pitäisi kai koputtaa puuta. Vielä "terveiden" kirjoissa flunssan suhteen....muista vaivoista ei sitten kannata mennä kehumaan. Niitä riittää ja nyt on kova tutkimusputki taas päällä, joten säpinää riittää. Pikaista paranemista sinulle! Toivottavasti rohdoista edes vähän helpotusta oloon. Iloista kevään odotusta, flunssasta huolimatta.

Pikaista paranemista!!!

joo, ei kipiänä pidä mennä töihin, mutkin ajettiin kotíin sairastamaan, vaikken ole ees kuumeessa. Paranemisia sulle ja lepääthän nyt kun voit:)

Inhottava tuollainen "kesäflunssa". Toivottavasti hellittää nopeasti dropeilla. Pikaista paranemista!

Kiitos parantavista kommenteista ; olo kohentui heti !

Aina kun ipanoilla on keuhkoputkentulehdus, se tuntuu tarttuvan minuunkin. Pienenä tätä oli joka kevät - liittyisiköhän juuri noihin allergioihin ja heinänuhaan ? Hmm.

Voi, paranemisia ja hyvää mieltä!

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.