De charmantes bulles / Huiman kupliva viikonloppu
Sous le soleil de Paris / Pariisin auringon alla

Chaîne hi-fi à la poub / Stereot roskiin

Nyt on Harman Kardon tempaissut ja tehnyt sen mistä moni uneksii : telakan ämpärille josta lähtee 120w (rms) teho. Terveisiä naapurille...

Ihmetys tosin maksaa mannaa, 350 egen tienoilla - nyyh. Mutta se toimii pattereilla (jopa 18h !) tai verkkovirralla, puuttuu vain radio ja cd-soitin.

Olen valmis testaamaan härvilää koska vain ja ylistämään sitä blogissa ! Kama tänne vain !!!

J'en ai rêvé, Harman Kardon l'a fait. Une station mp3 qui sort un respectable 120w (rms) - adieu la bonne vieille chaîne mochissime.

Mais la petite merveille coûte tout de même 350 € ; compensé par son autonomie sur piles allant jusqu'à 18h (!) ou fonctionnant sur secteur. Il ne manque plus que la radio FM et un lecteur cd...

Je me porte volontaire pour tester !!! Hep par ici le matos.

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Mikä kaunotar!

Kuitenkin tarkoitettu vain apple-kikkareille ja muita soittimia ei tietenkään saa kiinni. omassa Zenissäni olisi radio ja muut kikkareet, ja kuka nyt cd:itä nykyään enää käyttää.

Eikun siinä mainittiin nimenomaan että muutkin ämpärit käy ! Mene ja tiedä, hitusen hintava silti. Itse olen usb-tikkuja lukevien ministereoitten ja tietsikan loukussa ; mikä milloinkin.

Minä muuten havittelen vielä kytkeä viimevuosisadan levysoittimenkin joskus jonnekin ; monta sataa vinyyliä pölyttyy kellarissa.

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.