Pergola up and... running ?!
Match nul ? / Nolla-nolla ?

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

näkyi täälläkin viitosella, katsoin jopa vähän aikaa. mitään en kyllä ymmärtänyt, mutta Sego oli aika itsevarman oloinen ruumiinkieleltään. Sarko taas aika supussa.

yritin vähän katsella tota ohjelmaa TV5:ltä mutta ne puhuivat siellä niin pitkään ja paljon että se uuvutti mut.. ymmärsin kyllä sentään osan keskustelusta :)

Vieraalla kielellä on hirvittävän vaikea seurata poliittisia keskusteluohjelmia - varsinkin ranskalaisia joissa kaikki puhuvat päällekkäin.

Vaikka itse puhun sujuvasti englantia, en saisi nuansseja ja ironiaa irti samalla tavalla kuin nyt saan ranskasta. Esim "madame"-ilmaisun käyttö on perusranskalaista kohteliaisuutta, jota tuputetaan joka väliin ja joka minulta suomalaiselta tahtoo unohtua. Ségo sen sijaan unohti kaikki käyttäytymiskoodit ja antoi aika epäkohteliaan kuvan itsestään. Hän tuntuu halveksuvan kilpailijaansa eikä kunnioita toisen mielipiteitä pätkääkään. Oikeuttaako Tärkeän Asian ajaminen unohtamaan hyvät tavat ?

Hatunnosto kuitenkin kun roikuitte mukana ; minulta meni vuosikausia ennen kuin pääsin näihin "sisään".

Vérifiez votre commentaire

Aperçu de votre commentaire

Ceci est un essai. Votre commentaire n'a pas encore été déposé.

En cours...
Votre commentaire n'a pas été déposé. Type d'erreur:
Votre commentaire a été enregistré. Les commentaires sont modérés et ils n'apparaîtront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés. Poster un autre commentaire

Le code de confirmation que vous avez saisi ne correspond pas. Merci de recommencer.

Pour poster votre commentaire l'étape finale consiste à saisir exactement les lettres et chiffres que vous voyez sur l'image ci-dessous. Ceci permet de lutter contre les spams automatisés.

Difficile à lire? Voir un autre code.

En cours...

Poster un commentaire

Les commentaires sont modérés. Ils n'apparaitront pas tant que l'auteur ne les aura pas approuvés.

Vos informations

(Le nom et l'adresse email sont obligatoires. L'adresse email ne sera pas affichée avec le commentaire.)