Tsirp tsirp tipu tipu tipu...
Solidarité partielle / Osittaista solidaarisuutta

Tom 3 ans bis / Tom 3 vee uusinta

TomTom juhli "virallisesti" 3v-päiviään aivan yhtä kamalassa kaatosateessa kuin viime sunnuntainakin. Vettä tuli kuin aisaa ja lahjoja sitäkin enemmän. Pienten bilettäjien hyväntuulisuus ei ollut kelistä moksiskaan ja tunnelma hipoi kattoon ripustettua rekvisiittaa.

Pienimmät bailaajat olivat muutaman kuukauden vanhoja ja isoin esiteini, mutta ikäero ei haitannut, päinvastoin. Jules oli haltioissaan vauvamimmeistä Deelia ja Lou, kun taas Tom riehaantui isojen kundien seurasta rökittäen ja pompotuttaen niitä häikäilemättä päivänsankarin etuoikeudella.

La fête officielle des trois ans de Tom fut toute aussi pluvieuse que la première : malgré le temps la bonne humeur de petits invités était irrésistible et le déluge de cadeaux dépassa largement celui qui s'abattait sur le jardin...

Commentaires

Flux Vous pouvez suivre cette conversation en vous abonnant au flux des commentaires de cette note.

Onnea 3-vuotiaalle näin hiukan myöhässä! Ja tervehdys Kiinasta, t.jaanuska.

Onnea molemmille synttarien johdosta. hauskaa nayttaa olleen ja kakkukin juuri sellainen, jonka toivoisin saavani omana syttarina. Kevatta!

Wau, mitkä karkelot! Tunnelma näyttää tosiaan olleen helteisen kuuma ja kattokruunua hipova ;)!!!

Nyt saat vuoden levätä synttäribileiden järkkäämisestä, mulla on vielä heinäkuussa yksi koitos edessä... onneksi kaksi on sentään samalla kertaa!

Moi, mulla olisi Pariisin-tuntijalle eräs satunnainen kysymys... olen suunnittelemassa matkaa Pariisiin, ja haluaisin tietää, löytyisikö sieltä nuorta kaupunkikulttuuria etsivälle aluetta, jonne voisi majoittua? Siis vastaavaa kaupunginosaa kuin Barcelonan Gracia, josta löytyisi putiikkeja, baareja ja kylätunnelmaa ja hyvät liikenneyhteydet ydinkeskustaan. Haluaisin siis lomailla alueella, joka olisi syrjässä turistisimmasta ytimestä.

Onnea pikkumiehelle! :)

Paljon Onnea vaan...teillä onkin yhtä juhlaa joka viikonloppu !
Ehdottaisin Anulle omaa kortteliani 17. kaupunginosassa, voit antaa yhteystietoni, vai kuinka nämä blogit nyt sitten toimivatkaan...?

Bonjour ja kiitos onnitteluvyörystä ! Tunnelma oli aika hillitön, harmi ettemme päässeet pihalle riehumaan mutta hupia riitti sisälläkin.

Anulle suosittelisin Belleville-korttelia, joka on trendikäs ja aidon etninen, baareja ja menoa riittää. Kylätunnelma on mielestäni voimakkaampi kuin 17. arrdt joka on ehkä hieman porvarillisempi. Koska olet tulossa ? Puhutko ranskaa ? Katson mitä löydän sulle. Bienvenue à Paname. =)

L'utilisation des commentaires est désactivée pour cette note.